Danmarks bedst kendte grillbar skal have ny ejer

Efter 30 år trækker ejeren af Flyvergrillen, hvor entusiaster holder øje med lufttrafikken, sig tilbage.

Grillbaren Flyvergrillen lige ved Københavns Lufthavn skal have ny ejer efter 30 år. Fold sammen
Læs mere
Foto: Andresen Erhverv
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarks formodentlig bedst kendte grillbar er sat til salg.

Der er tale om Flyvergrillen, som ligger for enden af Amager Landevej i Kastrup. Det er her, at flyentusiaster og andre nysgerrige i årevis gennem hegnet omkring Københavns Lufthavn har fulgt med i trafikken af lettende og landende fly.

Siden 1. april 1991 har Flyvergrillen været drevet af Jannie Eilsø, men efter 30 år vil hun trække sig tilbage og har derfor sat grillbaren til salg, oplyses det i en pressemeddelelse.

»Jeg har nu gjort op med mig selv, at det er på tide at pleje andre interesser, og der er også kommet børnebørn til, som tiden skal bruges på. Jeg har nu drevet Flyvergrillen i 30 år og har sammen med fantastiske medarbejdere oparbejdet Flyvergrillen til en rigtigt god forretning,« siger hun og glæder sig over, at stedet er blevet »en københavnsk seværdighed«.

I 2022 er det 50 år siden, at forløberen til Flyvergrillen – en flytbar isbil – rykkede ind på arealet. Den blev siden en egentlig grillbar med indendørs siddepladser, og efterfølgende er der også kommet en legeplads til.

Opgaven med at finde en ny ejer er lagt i hænderne på erhvervsmæglerfirmaet Andresen Erhverv.

»For den nye lejer vil der være en rigtigt fin mulighed for at sætte sit eget præg på stedet. Umiddelbart skal der ikke laves de store investeringer. Flyvergrillen er generelt i god stand og afstås/udlejes med alt inventar,« forklarer Jeanette Andresen fra Andresen Erhverv.

Fra Flyvergrillen kan man se ud over alle de tre baner i Københavns Lufthavn.