Se den store Talent 100-finale: Mød Mads Nipper, Pernille Rosendahl og Kristian Jensen

100 lysende unge stjerner er blevet udvalgt til dette års Talent 100. Fredag eftermiddag løber den store kåringsfest af stablen hos PwC i Hellerup. Her kan du blandt andre møde Ørsteds topchef, Mads Nipper, sangerinden Pernille Rosendahl og politikeren Kristian Jensen. Opdatering: Finaleshowet er nu slut. Du kan gense det herunder.

 
Se den store Talent 100-finale her. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Berlingske sætter med Talent 100-kåringen fokus på unge, der har evnen og viljen til at nå helt til tops i dansk erhvervsliv og den offentlige sektor. Unge, der kan, tør og vil.

De seneste måneder har vi løbende publiceret portrætter af de 100 talenter, og i dag kan du se den fulde liste.

I et stort finaleshow fredag eftermiddag hylder vi alle profilerne fra årets liste. Vi sender live fra klokken 17, hvor Ane Cortzen interviewer en række stærke stemmer hos revisionskæmpen PwC i Hellerup.

Her vil Ørsteds topchef, Mads Nipper, fortælle om at tiltrække og udvikle talenter i en stor global virksomhed.

Også sangerinden Pernille Rosendahl og politiker Kristian Jensen (V) lægger vejen forbi scenen.

Parret er på forsiden af dette års udgave af Talent 100. I interviewet med det umiddelbart umage par fortæller de om deres tvivl, ofre og glæden ved at udvikle talenter hele livet. Om en pause fra magten, om kampen mod et ungdomsideal og om at skulle gentænke sig selv i midten af livet.

Dette og meget mere følger parret og Ane Cortzen op på fra scenen hos PwC.

Ørsteds topchef, Mads Nipper, vil fortælle om at tiltrække og udvikle talenter i en stor global virksomhed. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Ane Cortzen får også besøg af tre af dette års talenter. Du kan møde Jakob Lund Kristensen. Han er grundlægger af det fremadstormende e-sportshold Astralis, der er en dundrende dansk succes. Ikke bare sportsligt, men også kommercielt.

Du kan også møde Camilla Saugstrup, der i en ung alder har gjort kometkarriere i Udenrigsministeriet og i dag er teamleder. Hun er en af dem, der skal tackle diplomatiets nye store udfordringer, og hendes arbejde berører indirekte alle, der bor i Danmark

Endelig kan du møde Malthe Cederborg. Som direktør for marketing i Miinto har han ansvaret for 30 mennesker – og en stor lod i modetøjsmarkedspladsens årlige milliardsalg.

Her er programmet:

  • Kl. 17.00: Velkommen ved Thomas Bjerre, PwC, Partner og direktør, Territory Tax Leader.
  • Kl. 17.10: Derfor hylder vi talenterne. Erhvervsredaktør Thomas Bernt Henriksen og journalist Mette Dalgaard, Berlingske.
  • Kl. 17.20: Ørsteds topchef, Mads Nipper, holder tale.
  • kl. 17.40: Ane Cortzen interviewer sangerinden Pernille Rosendahl og politiker og særlig udsending for Danmark, Kristian Jensen.
  • Kl. 18.10: Ane Cortzen interviewer Jakob Lund Kristensen, grundlægger af det børsnoterede e-sportshold Astralis, Camilla Saugstrup, teamleder i Udenrigsministeriet, og Malthe Cederborg, direktør for marketing hos markedspladsen Miinto.

I forbindelse med Talent 100-kåringen har Berlingske produceret en række podcast, hvor journalist Ane Cortzen har kendte og talentfulde erhvervsmennesker i studiet. Hør dem her: