Tottenham-manager bønfalder Eriksen om at blive

Tottenham-manager Mauricio Pochettino kalder Christian Eriksen åben for at forlænge kontrakten med klubben.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino ser meget gerne, at Christian Eriksen forlænger sin kontrakt. Dylan Martinez/Reuters Fold sammen
Læs mere

Christian Eriksen scorede tirsdag aften det afgørende mål for Tottenham, som vandt 1-0 hjemme over Brighton i Premier League.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino ser meget gerne, at den danske landsholdsspiller forlænger sin kontrakt, som står til at udløbe i sommeren 2020.

»Jeg håber og ønsker, at Christian kan være hos i fremtiden. Jeg tror, at Christian og vi er så åbne for at snakke, og vi må se, hvad der sker«, siger Pochettino ifølge BBC.

27-årige Eriksen har på rygteplan været på tale til et skifte til Real Madrid eller FC Barcelona, og Tottenham vil ikke miste sin stjernespiller.

»Det er en situation, som er meget speciel, og Christian er en speciel person. Timingen for ham eller for klubben i forhold til at blive enige om noget er måske anderledes end for andre spillere.«

»Det er så tæt på afslutningen af sæsonen, og der er masser af tid til at snakke efterfølgende«, siger Tottenham-manageren.

Det kan ende med, at det først bliver efter denne fodboldsæson, at der skal tales forlængelse med Eriksen, forklarer argentineren.

»Den vigtigste ting nu - ikke bare for ham - er at alle spillere er fokuserede på at forsøge at opnå de ting, vi gerne vil«, siger Pochettino.

Tottenham konsoliderede tredjepladsen i Premier League med tirsdagens sejr over Brighton inden de sidste tre ligakampe.

London-klubben er også fortsat med i Champions League, hvor holdet skal møde Ajax i semifinalerne.

/ritzau/