Braithwaite forbereder sig på ny sæson i Barcelona

Martin Braithwaite har ikke haft samtaler med FC Barcelona om at skulle forlade klubben, siger han.

Martin Braithwaite mødte søndag op på Barcelonas træningsanlæg for at blive coronatestet. Pau Barrena/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fortsætter Martin Braithwaite i FC Barcelona, eller skifter han efter få måneder i klubben, fordi han ikke indgår i klubbens fremtidsplaner?

Det spørgsmål har været vendt og drejet i danske og spanske medier, men hos hovedpersonen fylder det intet.

Over for B.T. slår Braithwaite fast, at han er en del af fremtiden i storklubben.

»Hvorfor skulle jeg ikke være det? Jeg har kontrakt i fire år endnu med Barcelona, og jeg har det fantastisk i klubben, og den er glad for mig, virker det som om, så jeg har en rigtig god fornemmelse af, hvor jeg er«, siger Braithwaite til avisen.

Barcelona har netop fået ny cheftræner i skikkelse af Ronald Koeman, men den danske angriber fortæller, at han ikke har haft samtaler om et klubskifte.

»Jeg tænker kun på, hvordan jeg skal forberede mig til at spille godt for Barcelona i næste sæson. Jeg er sindssygt sulten efter at komme ud i næste sæson og vinde en masse titler,« siger Braithwaite.

Han er en del af landsholdet, der i denne uge er samlet forud for kampene i Nations League mod Belgien og England henholdsvis 5. og 8. september.

/ritzau/