Bayern-træner bøjer sig for Liverpools styrke

Liverpool var det bedste hold over to kampe mod Bayern München, erkender tyskernes cheftræner, Niko Kovac.

- Vi har stadig to titler at fokusere på. Vores mål er at vinde dem begge. Vi må ryste Champions League-oplevelsen af os og prøve igen næste sæson, siger Niko Kovac ifølge AFP efter nederlaget til Liverpool. Odd Andersen/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For første gang siden 2011 får kvartfinalerne i Champions League ikke deltagelse af den tyske storklub Bayern München.

Det står klart efter onsdagens 1-3-nederlag hjemme mod Liverpool, som spillede sig videre fra ottendedelsfinalen.

Liverpool var ganske enkelt bedre, erkender Bayern-træner Niko Kovac.

»Jeg vil gerne sige tillykke til Liverpool. Det var det bedste hold over to kampe, og vi fortjente at tabe«, siger træneren efter kampen.

Liverpool bragte sig foran 1-0 midtvejs i første halvleg på et mål af Sadio Mané, men et selvmål af Joël Matip udlignede føringen i det 39. minut.

I anden halvleg slog Virgil van Dijk og siden Mané fast, at det var finalisterne fra sidste sæson, der skulle videre til næste runde.

»De angreb os højt, stod kompakt og gjorde det svært for os. Men vi havde heller ikke vores bedste dag«, lyder vurderingen fra Kovac.

Nu vender Bayern-chefen i stedet blikket mod de hjemlige turneringer. Bayern München har fortsat mulighed for at vinde guld i Bundesligaen og snuppe den tyske pokaltitel.

»Vi har stadig to titler at fokusere på. Vores mål er at vinde dem begge. Vi må ryste Champions League-oplevelsen af os og prøve igen næste sæson,« siger Niko Kovac.

Liverpool var det fjerde engelske hold, der fandt vej til kvartfinalen. Også Tottenham samt Manchester-klubberne City og United er videre til næste knockoutrunde.

Ingen tyske klubber er i kvartfinalerne for første gang siden 2006.

/ritzau/AFP