Sådan smager bourgogne for en million

Søren Frank deltog i en smagning af Leroy vine til million. Siden er reaktionerne væltet ind.

»Søren Franks Vinkælder« med Søren Frank og Søren Jacobsen Damm. Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I sidste uge var Søren Frank inviteret til en heftig aften på Søllerød Kro, hvor et selskab på otte mand drak otte flasker af Lalou Bize-Leroys-bourgogner. Vinene, som var doneret af en hemmelig samler, udgør for tiden en samlet værdi af omkring en million kroner.

Siden er e-mail, læserbreve, Facebook-kommentarer og debatindlæg strømmet ind. En del af dem med det budskab, at vi burde skamme os over at nyde så store vine, mens der er krig i Ukraine. En enkelt læser har skrevet, at det er at pisse på folk med almindelige indtægter og en økonomi presset af tidens høje gaspriser at drikke så dyr vin.

Søren & Søren ser denne uge på, hvad der gør Lalou Bize-Leroys vine så unikke, og hvorfor pokker de er blevet så grotesk dyre. Lige som Søren Frank selvfølgelig giver kritikerne svar på tiltale.