Vil du lytte videre?
Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.
Allerede abonnent? Log ind
Skift abonnement
Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.
Hov, giv os lov at afspille podcasten. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’
I sidste uge var Søren Frank inviteret til en heftig aften på Søllerød Kro, hvor et selskab på otte mand drak otte flasker af Lalou Bize-Leroys-bourgogner. Vinene, som var doneret af en hemmelig samler, udgør for tiden en samlet værdi af omkring en million kroner.
Siden er e-mail, læserbreve, Facebook-kommentarer og debatindlæg strømmet ind. En del af dem med det budskab, at vi burde skamme os over at nyde så store vine, mens der er krig i Ukraine. En enkelt læser har skrevet, at det er at pisse på folk med almindelige indtægter og en økonomi presset af tidens høje gaspriser at drikke så dyr vin.
Søren & Søren ser denne uge på, hvad der gør Lalou Bize-Leroys vine så unikke, og hvorfor pokker de er blevet så grotesk dyre. Lige som Søren Frank selvfølgelig giver kritikerne svar på tiltale.