Populær vært vender tilbage til realityprogram efter to års fravær

De seneste tre sæsoner har »Paradise« været bestyret af Olivia Salo og Emil Olsen. Men i den kommende sæson bliver Emil Olsen byttet ud med den tidligere vært.

 
»Det centrale drama i »Paradise« er deltagernes relationer og principper, der hele tiden bliver sat på spidsen. Som seer ligger spændingen i, om deltagerne går den altruistiske vej, eller de går den egoistiske vej. Bliver de fristet eller ej?« forklarede Rikke Gøransson til Berlingske i 2021. Video: Viaplay. Foto: Søren Bidstrup Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Realityflagskibet »Paradise«, der tidligere hed »Paradise Hotel«, får nu sin tidligere vært tilbage.

Rikke Gøransson vender nemlig tilbage til programmet efter to år pause. Det sker, efter at »Paradise Hotel« i 2021 for første gang i 13 år havde andre værter end hende.

Gøranssons tilbagevenden bliver med »Paradise«s vanlige sans for drama markeret med storladen musik i videoen, du kan se ovenfor.

På værtens Instagram-opslag om nyheden vælter det ind med positive kommentarer og likes.

I 2021 sagde Rikke Gøransson til Berlingske, at det var hendes plan, at hun skulle vende tilbage til værtsrollen kort efter, men i januar 2022 meddelte hun, at hun ville kaste sig over nye projekter.

De seneste tre sæsoner har det været Emil Olsen og Olivia Salo, som har været værter på »Paradise«.

Rikke Gøransson færddiggjorde en uddannelse til psykoterapeut i 2020. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup (arkiv).

Berlingske talte som nævnt med Rikke Gøransson i 2021 om, hvordan det var at skulle overgive »sit hotel« til de to nye værter. Dengang sagde hun:

»Jeg er jo ikke Moder Teresa, og jeg har taget ejerskab over formatet i mange år. At deles om tingene er heldigvis noget, man lærer, fra man er barn, så jeg har budt Oliva og Emil velkommen. Jeg vil dog sige, at jeg ikke misunder dem at skulle være nye værter i et så etableret koncept, men de skal nok gøre det godt.«

»Intet mindre end magisk«

Emil Olsen skal nu ikke længere være vært, mens Rikke Gøransson skal dele værtsrollen med Olivia Salo i den kommende sæson.

Rikke Gøransson siger nu, at hun »ikke kan beskrive med ord«, hvor meget hun glæder sig til at vende tilbage.

»Det bliver intet mindre end magisk. Ikke mindst fordi jeg endelig ikke er den eneste uden en partner. At skulle lede spillets gang sammen med superseje Olivia Salo, er så spændende og en af grundene til, at jeg vender tilbage,« siger Rikke Gøransson i en pressemeddelelse fra Viaplay Group.

Olivia Salo, som nu har været med som vært i tre sæsoner af »Paradise«, siger ligeledes, at hun glæder sig til at at være vært sammen med Rikke Gøransson.

»Jeg har set op til Rikke og Rikkes fantastiske arbejde i mange år,« siger Olivia Salo, og tilføjer, at det er »en kæmpe ære« at skulle være vært med et så »fantastisk, talentfuldt og varmt menneske« som Rikke Gøransson.

Rikke Gøransson har i den mellemliggende periode blandt andet været radiovært på Radio NRJ, men radiokanalen fik afslag på sin ansøgning om at fortsætte med at sende på FM 5-båndet, og stoppede derfor med at sende radio i august 2022.

Den kommende sæson af »Paradise« med den nye værtskonstellation får premiere »senere i 2023«, skriver Viaplay Group.