»Kender du typen« får ny vært og ekspert

Nu kan DR løfte sløret for det nye hold, som skal løfte opgaven om at guide danskerne igennem kendtes hjem.

Livsstilsekspert Anne Glad er den eneste genganger på holdet til det populære livsstilsprogram. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mathias Svold
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

DR har nu fundet de to, som skal erstatte Flemming Møldrup, der fungerede som ekspert i  et af deres populære formater »Kender Du Typen«, og Anna Lin, der sidste år stoppede som vært på det populære livsstilsprogram.

Det er Tobias Hansen, tv-vært og radioreporter for DR, som skal overtage opgaven fra Anna Lin.

»At få tilbudt sådan en værtsopgave er for mig at se en drømmeopgave, og derfor kan jeg ikke vente med at skulle i gang. Jeg vil gå ydmygt til værks og håber, at seerne vil tage godt imod mig og min måde at være vært på,« siger han i en pressemeddelelse.

Han fortsætter stadig sit arbejde som vært på DR-sporten og kommentator af Tour de France.

Den nye trio i det 28 år gamle livsstilsprogram »Kender du typen«. Fold sammen
Læs mere
Foto: DR/Agnete Schlichtkrull.

Lovende talent

Den nye faste ekspert på programmet kommer til at blive selvstændig konsulent Jacob Holst Mouritzen. Han har en fortid som kommunikationsdirektør og driver i dag en konsulentforretning for marketingstrategi med sin kone.

»»Kender du typen?« er sådan et program, der virkelig samler danskerne på tværs af generationer. Og det er helt unikt i dagens mediebillede. At få chancen som en af eksperterne er en kæmpe ære – og jeg glæder mig helt vildt til at dyste mod Anne Glad, åbne køleskabe hos kendte danskere og forsøge at bidrage til programmet med min faglighed,« siger han.

I 2014 blev Jacob Holst Mouritzen kåret til Talent 100 af Berlingske som en af landets 10 mest lovende rådgivere. Desuden er han søn af forfatter og journalist Kristian Mouritzen.

Den sidste i trioen bliver Anne Glad, som fortsætter som ekspert i programmet på sit 12. år.

»De tre er helt klar til at føre programmet ind i fremtiden, og jeg er sikker på, de vil tilføre det noget nyt og godt,« siger Eva Kvist, redaktionschef i DR Livsstil & Fakta.