Tip en 13er: Kan du forudsige folketingsvalget og slå Hans Engell?

Kommer Danmarksdemokraterne i Folketinget – og gør Dansk Folkeparti? Får Mette Frederiksen et bedre valg end sidst? Og hvem bliver størst af de to partier Venstre eller De Konservative? Der er solide præmier på højkant til den læser, der bedst kan spå om det kommende folketingsvalg i quizzen herunder.

Vi har samlet en række spændende præmier til den læser, der klarer sig bedst i vores traditionsrige »Tip en valg-13er«. Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ingen – måske heller ikke statsminister Mette Frederiksen – ved, præcis hvornår det kommer.

Men sikkert er det, at det næste folketingsvalg skal afvikles inden for de kommende ti måneder, og med De Radikales trusler om at ville stille et mistillidsvotum til regeringen ved Folketingets åbning gætter mange på et efterårsvalg.

Derfor får du allerede nu chancen for at gætte med i Berlingskes traditionsrige »Tip en valg-13er« og konkurrere med politisk kommentator Hans Engell i den svære spåkonekunst.

Er du ligefrem den bedste af alle deltagere til at forudsige stemmeprocenter og mandattal, venter der noget af en præmie. Berlingske har således samlet en hel perlerække af politiske bøger og fået sundhedsminister Magnus Heunicke (S) til eksklusivt at signere en håndsprit til vinderen af konkurrencen.

Det skal du gøre:

Besvar spørgsmålene herunder, husk at skrive din e-mailadresse til sidst og klik så på send. Så gemmer vi svarene og vender tilbage, når valget er afholdt.

Når vi kommer tættere på valget, får du også mulighed for at se, hvad Hans Engell har svaret og hvorfor.

Vinderen finder vi, når stemmerne til folketingsvalget er talt op.

Nøøj, det bliver spændende!

Tag quizzen her