Politiet: Vi har ikke modtaget anmeldelser om krænkelser af unge piger på skole

Politiet tager nu til genmæle efter påstande på sociale medier om anmeldelser.

Københavns Vestegns Politi opfordrer til, at man ringer på telefon 43861448, hvis man har oplevet seksuelle krænkelser i Høje-Taatrup eller kender til nogen, som har. Fold sammen
Læs mere
Foto: Anne Bæk

Politiet har ikke modtaget anmeldelser om seksuelle krænkelser, der skulle være foregået omkring Fløng Skole.

Det er budskabet i en pressemeddelelse fra Københavns Vestegns Politi.

»København Vestegns Politi har ikke modtaget anmeldelser om seksuelt krænkende adfærd, som det er blevet beskrevet på blandt andet skolens AULA og de sociale medier. Det er dog vigtigt at understrege, at hvis der er unge, der har oplevet seksuelle krænkelser, så opfordrer vi til, at man kontakter politiet,« skriver politiet i pressemeddelelsen.

Politiet har øget patruljeringen omkring skolen og er i tæt samarbejde med Høje-Taastrup Kommune, tilføjer det.

Berlingske har i dag talt med Kurt Scheelsbeck (K), der er formand for Institutions- og skoleudvalget i kommunen. Han siger, at forældrene på Fløng Skole er inviteret til et møde på skolen på mandag, hvor det skal afklares, hvad der er sket, og om der eventuelt skal anmeldes noget til politiet.

Der opfordres i pressemeddelelsen til, at man ringer til Københavns Vestegns Politi, hvis man har oplevet seksuelle krænkelser i området eller kender til nogen, der har, på telefonnummer 43861448.