Berlingskes Madanmelder nød »en luksuriøs gastro-skovtur i Dyrehaven«, da han besøgte restaurant Studenterkilden, der har enhver ejendomsmæglers drømmebeliggenhed. Brændenældestøv og grillet dansk sorthummer var nogle af ingredienserne i de snacks, der blev serveret ved velkomsten til Morten Korch-idyllen med udsigt til galopbanen. De fine hors d'œuvre blev fulgt op af luksuriøse råvarer som caviar og jomfruhummer, hvilket udløste fem flotte stjerner til Dyrehavens nye gourmetrestaurant.

Uddrag fra anmeldelse:

»Vi begyndte på nordsiden af hytten ud til søen, hvor en andemor med ællinger bidrog til den nærmest Morten Korch-agtige idyl. I den ene hånd havde vi et glas fadgæret champagne med solidt bundtræk fra Egly-Ouriet, mens vi med den anden, gennem vinduet fra køkkenet, modtog aftens første snack i form af en sprød maltchip med syltet kantarel og brændenældestøv. Og så er det ikke nemt at bevare pessimismen!«

Læs hele anmeldelsen her.