Berlingske lancerer ny ugentlig sektion om hovedstaden

Berlingske lancerer nu en ny sektion med fokus på historier fra hovedstadsområdet frem mod kommunalvalget 2021. Følg med fra 5. marts.

I reportager, nyheder, features, analyser og kommentarer vil Berlingske Metropol tage fat på alt det, som betyder mest for borgerne i det storkøbenhavnske område. Fold sammen
Læs mere
Foto: ÅNDAHL TORBEN

På fredag lancerer Berlingske sektionen Metropol, som hver fredag frem til og med kommunalvalget over 16 sider skal sætte fokus på emner og temaer, der optager borgerne i hovedstadsområdet.

Det skriver Berlingske i en pressemeddelelse tirsdag.

I reportager, nyheder, features, analyser og kommentarer vil Berlingske Metropol tage fat på alt det, som betyder mest for borgerne i det storkøbenhavnske område. Området rækker fra Helsingør i nord over Roskilde/Lejre med vest og København/Frederiksberg mod øst til Køge i syd. Fokus vil ligge på historier og emner, der kan interessere bredt, også ud over det lokalområde, hvor de har deres afsæt.

»2021 er kommunalvalgår. Det er derfor et år, hvor det lokale og regionale kommer til at spille en særlig og vigtig rolle for mange borgere. Som Danmarks førende hovedstadsmedie føler Berlingske en stærk forpligtelse til at levere journalistik, der tager dette alvorligt,« lyder det i pressemeddelelsen:

»Det er ambitionen, at læserne kan møde journalistik, der er ekstraordinært vedkommende i deres tilværelse, netop fordi den handler om de mennesker, der bor i hovedstadsområdet.«

Det vil også være muligt at læse historierne hen over ugen på berlingske.dk.