Text, Font

Sponseret indhold fra

Material property, Font

Christina er uddannet advokat og arbejder i et internationalt konsulenthus: »Vi tager virksomhedsejere i hånden og hjælper dem på hele deres rejse«Efter en årrække i advokatbranchen har Christina de Beets Hofmann fundet drømmejobbet som konsulent i PwC’s legal-forretning.

Christina ved, hvad det vil sige at drive virksomhed.

Hendes forældre ejede en virksomhed, der blandt andet producerer Samba flødeboller, og hendes mand og flere af hendes venner er iværksættere. 

At være så tæt på iværksættere har givet hende stor forståelse for de udfordringer, man møder som virksomhedsejer, og erfaringerne har i vid udstrækning været med til at forme hendes egne ambitioner og karrierevalg.

”Da mine forældre for ni år siden skulle sælge deres virksomhed, fik de en betroet rådgiver, der stod til rådighed 24-7. Det gjorde en kæmpe forskel for dem. Jeg satte mig det mål, at jeg en dag ville være en lige så god betroet rådgiver som ham, så jeg kunne hjælpe virksomheder i samme situation,” fortæller Christina, der er uddannet advokat og i dag er manager i PwC’s legal-forretning.

Her hjælper hun virksomheder med alt det juridiske på hele deres rejse – lige fra valg af selskabsform og udarbejdelse af ejeraftaler til omstruktureringer, kapitalforhøjelser samt køb og salg af virksomheder. Som manager er paletten af ansvarsområder bred, og hun arbejder tæt sammen med kolleger fra andre afdelinger i PwC i hele verden. 

De mange fagspecialister betyder, at PwC's kunder får meget mere end ”bare” den juridiske rådgivning. Det giver ifølge Christina en kæmpe værdi for kunderne kun at have én kontaktperson, der så kan række ud efter den nødvendige ekspertise.
Suit trousers, Social group, Tie, Plant
Flash photography, Dress shirt, Street fashion, Smile, Shoulder, Sleeve, Waist, Gesture, Happy
Personal computer, Table, Smile, Property, Furniture, Laptop, Comfort, Human, Fashion

Globalt juridisk netværk

”Et advokatkontor kan sagtens levere en god juridisk løsning, men hvis den ikke tager de regnskabsmæssige og skattemæssige perspektiver i betragtning, har man ikke nødvendigvis løst kundens reelle udfordring, men kun et delelement. Derfor er vores kunder glade for den samlede løsning, hvor hver en relevant sten bliver vendt med de rette kolleger,” fortæller Christina.

Samarbejdet med kollegerne i huset, siger hun, gør det ekstra motiverende at være tilknyttet som rådgiver.

”Det er fedt at arbejde sammen med folk, der er så dygtige på hver deres område. Det skaber en gnist i mig hver eneste dag at få lov til at lære fra andre og også dele min egen viden og erfaring”.

Som kunde i et internationalt konsulenthus som PwC får man også adgang til et globalt juridisk netværk. Det giver ifølge Christina stor værdi for de virksomheder, der søger juridisk assistance hos PwC.  

”Danmark er et lille land, og som startup-virksomhed er man nødt til at tænke globalt fra dag ét. De fleste små og mellemstore virksomheder har brug for PwC’s ekspertise på tværs af landegrænser, både når det kommer til det regnskabsmæssige, moms, skat og juridisk rådgivning,” siger Christina. Hun havde også nogle helt konkrete råd til sin mand, da han ville starte virksomhed - gode råd til fx kontrakter, håndtering af moms, aflønningsformer og bonusordninger som andre, der står i samme situation med fordel kan følge.
Human body, Flash photography, Smile, Comfort, Sleeve, Knee, Thigh

»Danmark er et lille land, og som startup-virksomhed er man nødt til at tænke globalt fra dag ét.«

- Christina de Beets Hofmann
Manager i PwC

»Der er mange ting, jeg synes, vi skulle gøre, men jeg ved også, at det er et langt sejt træk for både mennesker og virksomheder at skabe den forandring, der er brug for.«

- Morten Lagstrøm
Konsulent i PwC

Fra advokat til konsulent

At Christina landede i PwC, var lidt af en tilfældighed. Hun er uddannet jurist fra Aarhus Universitet og arbejdede herefter fem år hos advokatfirmaet Kromann Reumert. Derpå fulgte en stilling som in-house advokat hos energikoncernen Verdo, hvor hun sad i en legal-afdeling, som løbende arbejder sammen med eksperter fra PwC. 

Da muligheden for et jobskifte bød sig, slog hun til. 

”Jeg var egentlig ikke jobsøgende, da jeg i bund og grund var glad for mit arbejde som in-house advokat, men da jeg hørte om den juridiske afdeling, PwC var ved at starte op, kunne jeg bare mærke, det brændte i mig for at være med,” fortæller Christina og fortsætter. 

”Dette var en mulighed for at arbejde i et af verdens største rådgivningshuse, hvor der rådgives på tværs af både fagområder og landegrænser. Jeg kan hjælpe virksomhederne hele vejen rundt, sådan som rådgiveren i sin tid gjorde for mine forældre. I dag føler jeg virkelig, at jeg er landet på den rette hylde”.

Det faglige vingefang er ikke det eneste, der gør PwC til noget særligt. Christina er særligt begejstret for de mange sociale og sportslige aktiviteter, der gør det muligt at møde kolleger på kryds og tværs af huset. Hendes høje energiniveau har givet hende kælenavnet Duracell-kaninen, og hun elsker at tilbringe tid sammen med både familie, venner og kolleger. Det sociale er for hende den bedste måde at lade op og få ny energi.

”Noget af det gode ved PwC er, at der er en stor lyst til at lære hinanden at kende – ikke kun fagligt, men også socialt. PwC gør en dyd ud af at støtte op om sociale arrangementer. Der er en gruppe af medarbejdere, som planlægger ugentlige sociale og sportslige arrangementer.”
Fælles om talent, udvikling og tillid

Talent skal have rum til at udfolde sig. Og når den enkelte udvikler sig, bliver også fællesskabet stærkere. I PwC tror vi på, at det er i samspillet mellem markedssucces og et rart sted at være, at tilliden opstår, så karrieren kan udvikle sig. Sammen skaber vi løsninger for erhvervslivet og for det samfund, vi alle sammen er en del af.

 Om PwC

PwC er Danmarks førende revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomhed og arbejder for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger.

Sådan kan du styrke din udvikling hos PwC

PwC er det førende revisions-, rådgivnings- og skattehus i Danmark. De arbejder for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger.

Det kan du også komme til. PwC arbejder nemlig målrettet med karriere og talentudvikling.

Start din karriere hos PwC

  • Sammen med din career coach sætter i mål for din udviking og fremtidige karrierevej. Det er også her, du finder sparring og vejledning.

  • I takt med at dit fundament bliver stærkere, kan du tage nye roller og større ansvar ved at tone din karriere med fokus på Ledelse, Marked eller Specialisering.

  • Din udvikling bliver i PwC tilpasset både dine styrker og virksomhedens behov. Det sker fx gennem PwC Professionel. En model, der afspejler forventningerne til de kompetencer, som du udvikler og finpudser som en del af PwC.

Når du er godt i gang hos PwC

  • Gennem et Key Talent-program, der er et udviklingsforløb for udvalgte medarbejdere med minimum to års erfaring og et ekstraordinært potentiale, identificerer og udvikles talenter i tæt samspil med topledelsen.

  • Gode rammer for mobilitet udvikler dig som medarbejder. Derfor kan du udvikle og anvende dine kompetencer i den afdeling eller i det land, du brænder for.

  • PwC har kontorer over hele verden, og du kan derfor skabe en international karriere. Du kan søge om at blive udstationeret i typisk 1-3 år og samtidig få en garanti for, at du har et job, når du vender hjem

Fokus på work-life-balance

Privat bor Christina i Aarhus sammen med sin mand og deres baby. Lige nu er hun på barsel, og hun har oplevet stor rummelighed og fleksibilitet fra PwC’s side, når det kommer til at forene arbejdsliv med familieliv. 

”Jeg var gravid, da jeg blev ansat, og det betød meget for mig, at de så potentialet i mig velvidende, at jeg skulle på barsel inden længe,” fortæller hun. 

Selvom der er mulighed for at gå på nedsat tid den første måned efter endt orlov, har hun ambitioner om at komme tilbage på fuld tid, da der er gode muligheder for selv at tilrettelægge arbejdstiden, så der også er plads til familien.

”Når man både er i gang med at opbygge et familieliv og en karriere, så er døgnets 24 timer hurtigt opbrugt – særligt når man også har et socialt behov, som skal dækkes. Derfor værdsætter jeg virkelig det gode fællesskab i PwC. En stor del af mit sociale behov, kan jeg få dækket, mens jeg arbejder, fordi mine kolleger er meget mere end blot kolleger”. 

Inden længe er Christina på ny at finde på kontoret i Aarhus, og ambitionerne for fremtiden er klare. Hun brænder for at hjælpe virksomheder, og i PwC har hun takket være de mange fagspecialister det bedst mulige afsæt.

”Jeg drømmer om at sætte mit præg på PwC’s legal-forretning og vise vores kunder, hvordan den synergi vi kan tilbyde skaber den bedste rådgivning”.
Dette indhold er produceret af Berlingske Media Advertising i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Cookie- og Privatlivspolitik & Cookiedeklaration