Tip en 13er: Kan du forudsige valget og slå Hans Engell?

Der er stribevis af signerede bøger om dansk politik på højkant til den læser, der bedst kan spå om det kommende valg. Berlingske giver dog alle muligheden for at dyste mod politisk kommentator Hans Engell, der modigt har indvilliget i at lægge hovedet på blokken.

»Hvis man følger politik så meget, som jeg gør, skal der helst ikke være alt for mange åbenlyse skæverter,« siger Hans Engell, der var tæt på at få 13 rigtige i Berlingskes store quiz. Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

OBS: Quizzen blev lukket mandag 29. april klokken 11.00. Indsendte svar efter dette tidspunkt kommer derfor ikke i betragtning til præmie. Men du er selvfølgelig velkommen til at gætte løs.

Ingen kan spå om fremtiden. Alligevel er det på Christiansborgs gange og blandt kløgtige kommentatorer en yndet beskæftigelse at tyde mønstrene i det politiske kaffegrums. Ikke mindst i et valgår som det, vi befinder os midt i.

Uh, det er spændende! For hvilken politiker får flest personlige stemmer? Hvor store bliver Nye Borgerlige? Og hvem peger Uffe Elbæk i sidste ende af valgkampen på som statsminister?

Nu får du chancen for at gætte med i Berlingskes »tip en valg-13’er« og konkurrere med tidligere justits- og forsvarsminister og nuværende politisk kommentator Hans Engell.

Tag quizzen nedenfor. Slår du Hans Engell, kan du prale til alle dine venner.

Er du ligefrem den bedste af alle deltagere til at læse i kaffegrums, har Berlingske samlet en hel perlerække af signerede bøger om dansk politik til vinderen, der også kan se frem til en signeret Cola Zero fra Inger Støjberg.

Det skal du gøre:

Besvar spørgsmålene herunder, husk at skrive din e-mailadresse til sidst og klik så på send. Så gemmer vi svarene og vender tilbage, når valget er afholdt.

Når vi kommer tættere på valget, får du også mulighed for at se, hvad Hans Engell har svaret og hvorfor.

LÆS MERE