Tip en 13er: Kan du forudsige valget og slå Hans Engell?

Der er stribevis af signerede bøger om dansk politik på højkant til den læser, der bedst kan spå om det kommende valg. Berlingske giver dog alle muligheden for at dyste mod politisk kommentator Hans Engell, der modigt har indvilliget i at lægge hovedet på blokken.

Engell2
Er du bedre til at spå om valget end Hans Engell? Der er masser af bøger – og en Coca-Cola Zero signeret af Inger Støjberg – i præmie til den læser, der bedst kan forudsige udfaldet af det kommende valg. Fold sammen
Læs mere
Foto: NIELS AHLMANN OLESEN

Ingen kan spå om fremtiden. Alligevel er det på Christiansborgs gange og blandt kløgtige kommentatorer en yndet beskæftigelse at tyde mønstrene i det politiske kaffegrums. Ikke mindst i et valgår som det, vi befinder os midt i.

Uh, det er spændende! For hvilken politiker får flest personlige stemmer? Hvor store bliver Nye Borgerlige? Og hvem peger Uffe Elbæk i sidste ende af valgkampen på som statsminister?

Nu får du chancen for at gætte med i Berlingskes »tip en valg-13’er« og konkurrere med tidligere justits- og forsvarsminister og nuværende politisk kommentator Hans Engell.

Tag quizzen nedenfor. Slår du Hans Engell, kan du prale til alle dine venner.

Er du ligefrem den bedste af alle deltagere til at læse i kaffegrums, har Berlingske samlet en hel perlerække af signerede bøger om dansk politik til vinderen, der også kan se frem til en signeret Cola Zero fra Inger Støjberg.

Det skal du gøre:

Besvar spørgsmålene herunder, husk at skrive din e-mailadresse til sidst og klik så på send. Så gemmer vi svarene og vender tilbage, når valget er afholdt.

Når vi kommer tættere på valget, får du også mulighed for at se, hvad Hans Engell har svaret og hvorfor.

LÆS MERE