Kristendemokraterne skifter formand i valgkampen: 26-årige Isabella Arendt tager over for sygemeldt Grenov

Formand i Kristendemokraterne har bedt om en måneds orlov, og derfor skifter partiet nu formand. Politisk næstformand i partiet, Isabella Arendt, bliver konstitueret som formand.

Isabella Arendt, næstformand i Kristendemokraterne, bliver nu konstitureret som formand. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

For de fleste var hun et ukendt ansigt, da hun pludselig stod i partilederrunden på TV 2 og repræsenterede Kristendemokraterne i stedet for formand Stig Grenov.

Flere politiske kommentatorerer mente efter partilederrunden, at Kristendemokraternes formands-vikar gjorde et godt stykke arbejde under debatten.

»Fem ud af seks stjerner,« lød det for eksempel.

Vikaren hed Isabella Arendt, og hun er politisk næstformand i Kristendemokraterne. Men nu skal hun være vikar et stykke tid endnu: Faktisk skal hun være Kristendemokraternes formand den næste måned, da Stig Grenov har bedt om sygeorlov pga. stress.

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Stig Grenov vil ifølge pressemeddelelsen »under orloven fra formandsjobbet fortsat passe sine øvrige opgaver og føre valgkamp i København Storkreds.«

Partiet har inviteret til pressemøde mandag klokken 10.00 i Dragør, hvor de vil besvare spørgsmål om formandsskiftet. På Kristendemokraternes hjemmeside har den nye formand i partiet, Isabella Arendt, skrevet en tekst om sit indtog i valgkampen.

Til daglig læser Isabella Arendt statskundskab på Københavns Universitet.