Kristendemokraterne skifter formand i valgkampen: 26-årige Isabella Arendt tager over for sygemeldt Grenov

Formand i Kristendemokraterne har bedt om en måneds orlov, og derfor skifter partiet nu formand. Politisk næstformand i partiet, Isabella Arendt, bliver konstitueret som formand.

Isabella Arendt, næstformand i Kristendemokraterne, bliver nu konstitureret som formand. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For de fleste var hun et ukendt ansigt, da hun pludselig stod i partilederrunden på TV 2 og repræsenterede Kristendemokraterne i stedet for formand Stig Grenov.

Flere politiske kommentatorerer mente efter partilederrunden, at Kristendemokraternes formands-vikar gjorde et godt stykke arbejde under debatten.

»Fem ud af seks stjerner,« lød det for eksempel.

Vikaren hed Isabella Arendt, og hun er politisk næstformand i Kristendemokraterne. Men nu skal hun være vikar et stykke tid endnu: Faktisk skal hun være Kristendemokraternes formand den næste måned, da Stig Grenov har bedt om sygeorlov pga. stress.

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Stig Grenov vil ifølge pressemeddelelsen »under orloven fra formandsjobbet fortsat passe sine øvrige opgaver og føre valgkamp i København Storkreds.«

Partiet har inviteret til pressemøde mandag klokken 10.00 i Dragør, hvor de vil besvare spørgsmål om formandsskiftet. På Kristendemokraternes hjemmeside har den nye formand i partiet, Isabella Arendt, skrevet en tekst om sit indtog i valgkampen.

Til daglig læser Isabella Arendt statskundskab på Københavns Universitet.