Renten stiger – men skal du omlægge dit boliglån?

Renterne stiger, og det kan mærkes. Bankerne ringer rundt og tilbyder, at du ved at omlægge til en højere rente kan skære en god portion af din restgæld. Men kan det betale sig? Det svarer Berlingskes Ulrik Harald Bie på i dag i »Pilestræde«.

 
Ifølge Berlingskes økonomiske redaktør Ulrik Harald Bie, kommer det an på, hvor du er i dit liv, når du skal vælge, om boliglånet skal omlægges. Video: Peter Arve. Foto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skal jeg omlægge mit boliglån?

Det er spørgsmålet, mange danskere nu stiller sig selv. For bankerne og realkreditinstitutterne ringer, reklamerer og lokker som aldrig før. For dem er det en god fidus, men er det også det for dig?

»Jeg har fået det spørgsmål rigtig, rigtig mange gange. Og jeg svarer altid med et spørgsmål den anden vej – hvor lang tid har du tænkt dig at blive boende i din bolig?« siger Berlingskes økonomiredaktør, Ulrik Harald Bie.

Men hvad betyder de stigende renter for økonomien? Og hvad skal vi sige, når bankrådgiveren ringer og tilbyder »en helt kanon« omlægning af dit lån?

Det er »Pilestræde« i dag, hvor Bie er gæst.

Følg Pilestræde på mobil