Martin Thorborg bor blandt Whiskeybæltets »rige lortebørn« – særligt én ting fortryder han

Iværksætter Martin Buch Thorborg vil ikke have, at hans børn vokser op blandt »rige lortebørn.« Alligevel har han placeret dem netop der, hvor koncentrationen af den slags er højest: På Strandvejen. Det fortryder han i dag, fortæller han i podcasten Pilestræde.

»Jeg vil ikke prøve at gemme, at vi bor et godt sted. Det kan man ikke. Men jeg vil også have, at mine børn oplever, at det ikke er alle, der får en PlayStation i julegave,« siger serieiværksætter Martin Thorborg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Egentlig ser Martin Buch Thorborg en stor værdi i at bo blandt mennesker fra forskellige kår. Alligevel endte han med at bruge en del af sin formue på et hus på Strandvejen.

»Kunne jeg lave det om, havde jeg prioriteret anderledes for mine børn. Men jeg har prioriteret mig selv,« siger han til Berlingske-podcasten Pilestræde.

I et interview med Berlingske i sommer fortalte han, at han »fucking hader rige lortebørn« i området, hvor han bor. I Pilestræde fortæller han om de børn, og hvordan han forsøger at undgå, at hans egne børn bliver en af dem. Lyt til interviewet her:

Følg Pilestræde på mobil

Lyt til tidligere afsnit af »Pilestræde«: