Mistænkt for at påkøre og dræbe femårig pige er anholdt

Manden er blevet anholdt torsdag aften, men politiet siger ikke noget om omstændighederne.

Folk lægger blomster og mindes den femårige pige, der mistede livet efter at være blevet ramt af en mandlig flugtbilist. Gerningsstedet bliver besøgt på Peter Bangs Vej på Frederiksberg torsdag den 29. oktober 2020.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 21-årig mand, der mistænkes for onsdag at have påkørt og dræbt en femårig pige, er torsdag aften blevet anholdt.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Påkørslen skete onsdag eftermiddag ved 16-tiden. Her gassede en VW Passat på Sæbyholmsvej pludselig op og kørte tværs over Peter Bangs Vej, hvor den ramte den femårige pige og hendes mor.

Pigen blev dræbt, mens moren blev lettere kvæstet.

Efter påkørslen flygtede bilisten fra stedet til fods.

Politiet interesserede sig hurtigt for den 21-årige, som blev efterlyst med navn og billede, og torsdag aften lykkedes det altså at finde frem til ham.

- Siden påkørslen har vi arbejdet intensivt på at finde frem til den mistænkte og nu anholdte mand, da vi har en stærk formodning om, at det er ham, der kørte bilen og bagefter flygtede fra stedet, udtaler chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov i pressemeddelelsen.

- Vi har i den forbindelse foretaget en række efterforskningsskridt, og har blandt andet ransaget flere adresser i hovedstadsområdet, og det har samlet set her til aften ført til anholdelsen.

De nærmere omstændigheder omkring anholdelsen, eller hvor den er sket, oplyser politiet ikke noget om.

Den 21-årige vil fredag blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor anklageren formentlig vil bede dommeren om at lukke dørene for offentligheden.

/ritzau/