Dette er et debatindlæg. Det udtrykker skribentens eller skribenternes holdning. Klik her, hvis du ønsker at sende et debatindlæg til Berlingske.

Groft sagt: Nej, Asmaa. Vi siger ikke hurra for en normalisering af det muslimske hovedtørklæde

Eva Selsing. Tegning: Claus Bigum Fold sammen
Læs mere

Spotify hjerte islam

Eva Selsing

Den (åbenbart) woke musiktjeneste (som man vist skal til at afmelde), Spotify har netop lavet en reklame med en formummet dame. Indhyllet i et orange hovedtørklæde og med politisk korrekt hudfarve. Det fik korantro brobygger i Fyens islamiske Politi, Asmaa Abdol-Hamid, til at juble, med hashtagget #normalisering.

Åh ja, Asmaa. Normalisering af det hovedtørklæde, der er den fysiske manifestation af kvinders underlegenhed i islam. Normalisering af en kultur, hvori det er kvindens ansvar at dække sig til for ikke at friste de mænd, der ellers har ret til at følge deres lyster. Yndig kamp. Hvad mon de kvindekærlige danske feminister synes om den slags?

Hans Hauge. Tegning: Claus Bigum Fold sammen
Læs mere

Grabbed them on their thighs

Hans Hauge

#Metoo er en god bevægelse; det mener bl.a. Frank Jensen og Socialdemokratiet og vel også andre partier. Det er en forunderlig succeshistorie. »Metoo begyndte efter, at nogle ældre jødisk-amerikanske og indflydelsesrige filmfolk havde voldtaget unge, hvide kvinder. De blev anklaget og dømt, men at disse anklager kan ramme Københavns overborgmester og Morten Østergaard, der ikke har begået en forbrydelse, men har nøjedes med at grab them on their thighs. Det ville jo være værre, hvis de havde sagt det og ikke kun gjort det. Den største forbrydelse er at sige grab them by …