Tivoli opruster gastronomisk med endnu en ny restaurant

Tivoli opgraderer den gastronomiske del af haven med flere nye spisesteder – snart åbner også en fiske- og skaldyrsrestaurant. Den vil byde på genkendelige retter i afslappede omgivelser.

Tivoli vil tilbyde andet en vilde forlystelser til gæsterne, og det betyder massiv fokus på gastronomi. Figaro der tilbyder fisk og skaldyr åbner i Tivoli 6. maj. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Når de besøgende i Tivoli skal nyde et måltid efter frisk luft og forlystelser, vil de i fremtiden også kunne føje ganen, når den kalder på fisk og skaldyr. Til maj åbner Figaro fiske- og skaldyrsbistro, der er Tivolis første restaurant med fokus på alt godt fra havet.

Figaro Fiske- og Skaldyrsbistro kommer til at ligge på den gamle Tivoli Promenade, og menukortet vil byde på blandt andet Moules Frites, skaldyrsfade og smørrebrød.

Åbningen af den nye bistro er en del af en ny strategi for gastroområdet i Tivoli. Udover Figaro åbner Michelin-restauranterne AOC og KOKS hver sin pop op-restaurant i haven til sommer.

Målet med de nye skud på restaurantstammen er et større fokus på god mad, og et ønske om at nå flere segmenter. Det fortæller direktør for Tivoli, Susanne Mørch Koch:

»Tivoli er for alle, og det gælder også udbuddet af mad til gæsterne. Derfor skal der være alt fra gode hotdogs til gourmet på højeste niveau. Vi ved fra undersøgelser, at gæsterne sætter pris på god mad, og vi ved, at turister er parate til at rejse langt for det nordiske køkken, og det betyder, at vi for fremtiden vil sætte endnu større fokus på god mad, og på mindre og strammere madkoncepter.«

Et besøg på Figaro vil byde på fisk og skaldyr i hyggelige og afslappede omgivelser. Sådan lyder det fra restaurantens ejer, Philip Viscovich.

»Vi får indrettet lokalerne i en klassisk bistrostil. Det bliver genkendelige retter med fokus på bæredygtighed, økologi og danske råvarer, og der er ikke hvid dug på bordene, men til gengæld højt til loftet. Der er plads til alle. Det er vigtigt, at du kan komme ind i shorts, samtidig med der også er plads til dem, der skal i teatret om aftenen. Og så bliver der masser af østers og skaldyr og en lille bar med et godt udvalg af drikkevarer.«

Tivolis presseafdeling oplyser, at ambitionen er, at Figaro vil åbne senest 6. maj i år. Tivoli slår dørene op til en ny sæson.