I løbet af sommeren har Sovinogruppen anført af Torben Olsen, som her i Berlingske ofte kaldes Cafékongen, åbnet hele fem nye restauranter. I gamle dage var der et vist corporate præg over hans restauranter, som således i en årrække havde en overordnet køkkenchef. Olsen har dog på det seneste i stigende grad valgt at lade de lokale medejere på restauranterne tegne butikkerne. Hvilket giver mening, når man efterhånden har 17 restauranter, heraf af de 11 i umiddelbar nærhed af Kongens Nytorv.

Grillmad mad som kunstart
Det er klart, at vi her på siden interesserer os for, hvad der sker i Torben Olsen-land, men vi starter dog i den anden ende af byen, nemlig i Kødbyen, hvor gruppen denne sommer har åbnet restaurant Camino i Kuls gamle lokaler. Her har Olsen ladet de tre unge gutter Marcus Thomey, Mikkel Toftgaard Gregersen og Frederik Lauf Olsen køre deres eget grilltema, helt igennem inspireret af den spanske asador-kultur, hvor man blandet andet finder Etxebarri i Baskerlandet, der såmænd ligger nr. tre på restauranternes verdensrangliste, Worlds 50 Best. Glem alt om brankede spareribs og sød barbecuesauce, her bliver tilberedning over åben ild opfattet som en kunstart.