Skyskraberhøj rødspætte spræller i ellers livstræt frokostservering hos kultkok

Frokostanmeldelse: Flere serveringer var i den kedelige ende af den gastronomiske skala på Salon hos »Røde Claus«. Heldigvis skinner aftenkortets gode råvarer indimellem igennem og redder frokosten fra at fremstå alt for ordinær og uinspireret.

I Salons lokaler i Bredgade lå tidligere en sand institution på den københavnske restaurantscene, Le Sommelier, som var det første sted, der systematisk solgte kvalitetsvin på glas. Ak og ve, nu er det dog forgangent (grædesmiley).

I stedet flyttede »Den Røde«, a.k.a. Claus Christensens »shop«, fra de charmerende, men også trange lokaler i Møntergade, til lokalerne i Bredgade 63. Et skifte, der gav god mening, og Salon har da også indtaget de store lokaler med pondus og hyggelig personlig stil. Man får opmærksom og professionel service, og stedet summer blidt af borgerskabelig luksus med rod i en eklektisk 90er-stil.