Michelin-kok er gået konkurs: »Det er forfærdeligt, det er jo hele mit livsværk«

Michelin-kok og medejer Nicolai Nørregaard kæmper med næb og kløer for at komme tilbage efter Kadeaus konkurs.

Nicolai Nørregaard kæmper nu med næb og kløer for redde, hvad der reddes kan af den konkursramte Kadeau-koncern. Celina Dahl

»Det er simpelthen forfærdeligt det her. Det er jo hele mit livsværk,« siger Nicolai Nørregaard, som er chefkok og medejer af Kadeau-koncernen, der i går måtte erklære sig selv konkurs.

»Jeg har jo mere eller mindre brugt hele mit voksenliv på Kadeau,« siger 40-årige Nørregaard, som var 27 år, da han og makkeren Rasmus Kofoed i 2007 åbnede en ambitiøs gourmetrestaurant i en gammel knaldhytte på Vester Sømark strand på Bornholm, dengang klippeøen mildest talt var en gastronomisk ørken.