Ken bruger 250.000 kroner på restaurantbesøg om året: »Nogle går til fodbold, jeg går til gourmet«

Han spiser ude 100 gange om året, og topkokke laver mad i hans private køkken. Han har besøgt samtlige interessante restauranter i København, men det bedste måltid har han dog nydt i provinsen. Berlingske mødte madnørden Ken Tellefsen til en snak om mad – hans altoverskyggende passion.

Ken Tellefsens store hobby er fine dining. I 2019 brugte han 400.000 kroner på restaurantbesøg, og han spiser ude 100 gange om året. Det bedste måltid har han nydt i provinsen. Asger Ladefoged

Du spiser ude to gange om ugen og er vel nok Danmarks største foodie. Sidste år brugte du 400.000 kroner på at spise ude. Hvorfor er du så vild med mad?

»Det er min passion. Nogle går til fodbold, jeg går til gourmet. Jeg har en lille bil og lav husleje og ingen dyre vaner, så jeg bruger pengene på det, der gør mig glad. Jeg er gået all in