»Game of Thrones«-fans raser: Kan ikke se det første afsnit

Foto: HBO Nordic

En del danskere er denne morgen stået ekstra tidligt op for at se sæsonpremieren på den sidste sæson af den populære serie »Game of Thrones«.

Desværre har det for mange slet ikke været muligt at se afsnittet, da hjemmesiden hos HBO Nordic - der viser serien - i øjeblikket ikke er tilgængelig grundet tekniske problemer.

Og dét har fået folk til at rase:

»Hvor lang tid har I haft til at forberede til netop denne dag?! En lille hemmlighed: GOT er temmelig populær, så der bliver nok tryk på serverne den dag. Prik lige den tekniske direktør på skulderen og hvisk ham det i øret,« lyder det fra en dansk bruger på HBO Nordics Facebookside, mens en anden skriver:

»Hold nu kæft, HBO. Jeg er stået tidligt op i dagens anledning, og tænk sig, så har I, ligesom sidste gang der var sæson premiere (to år siden) fået 'tekniske problemer'. I har haft to år til at løse problemet med de mange seere. Skam jer, hvor er I inkompetente!!«

Læs mere: Spoilerfri anmeldelse: Endelig er Game of Thrones tilbage - og starten på slutningen er fremragende

Selv har HBO Nordic i et opslag på Facebook beklaget, at det er sket:

»Vi oplever desværre uforudsete tekniske problemer i øjeblikket, da vi bliver invaderet af Night King og hans hær af døde. Vi beklager mange gange for al ulejligheden.
Vi takker for jeres tålmodighed og kæmper for at besejre fjenden så hurtigt som muligt,« lyder det i opslaget.

Her kan du se traileren for den nye sæson:

Den forklaring giver de mange, som ikke har kunnet få adgang til at se det længe ventede afsnit, dog ikke meget for:

»Hver eneste gange I starter en ny sæson op, så har vi de har problemer. Det er simpelthen så amatøragtigt. Jeg gider sgu ikke betale for det her mere,« skriver en bruger på streamingtjenestens danske Facebookside.

Hvis man i øjeblikket prøver at åbne HBO Nordics hjemmeside, bliver man mødt af denne besked:

»Ikke tilgængelig på grund af vedligeholdelse«.

Det var natten til mandag, at det første afsnit af den sidste sæson af »Game of Thrones« fik premiere verden over.