Færøsk kultrestaurant bringer lillesøster til København med »pivfriske« og »spændstige« fisk og skaldyr

De seneste somre har Tivoli inviteret toprestauranter fra ind- og udland til Det Japanske Tårn. Nu forlænger forlystelsesparken det særlige »pop up-format« og byder velkommen til færøske KOKS' søster, ROKS, som rykker ind til oktober.

ROKS er en ren skaldyrsrestaurant, ejet af færøske KOKS, som har to Michelin-stjerner. Den rykker nu midlertidigt ind i Tivoli. ROKS

Hen over sommeren har restaurant Studio, spanske El Bar og islandske Dill på skift serveret for gæster i Det Japanske Tårn. De har hver haft cirka en måned til at vise, hvad deres køkken kan præstere.

Hidtil har initiativet, der begyndte i 2021, været forbeholdt sommersæsonen, som i denne omgang slutter på søndag, men nu har Tivoli besluttet at fortsætte i efteråret og hen over vinteren.