Aqua overrasker: Klar til comeback-koncerter

I forbindelse med "Vi elsker 90'erne"-koncerterne er det lykkes arrangørerne at booke det danske kultband.

Sådan så Aqua ud dengang - nu er de klar til et comeback. Scanpix/Nils Meilvang Fold sammen
Læs mere

Så er det tid til at sætte håret op i spikes, trække i benvarmerne og hoppe op i Buffalo-skoen.

Gennem 90'erne indtog Aqua alverdens hitlister med kultnumre som "Barbie Girl", "Cartoon Heroes" og "Doctor Jones", og nu er det legendariske band klar til en række comeback-koncerter.

Aqua har ikke optrådt i Danmark siden 2011, men nu er det lykkes arrangørerne af "Vi elsker 90'erne" at booke det legendariske kultband til næste års koncerter.

- Aqua er et af de allerstørste danske verdens navne, vi nogensinde har haft, og "Vi elsker 90'erne" er verdens største 90'erne fester, så selvfølgelig skal Aqua optræde hos os, jubler stifteren og en af arrangørerne af eventet, Riffi Haddaoui, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg er utrolig glad for at kunne sige, at de bliver hovednavnet til i hvert fald ti af vores koncerter i 2017, siger stifteren om scoopet.

Også Aqua er ved at boble over af begejstring over at skulle optræde med deres dansesikre superhits til 90'er-festerne og er klar til at atter lægge Danmark og udlandet ned igen.

- Vi glæder os til at optræde for de danske fans til "Vi elsker 90'erne"-koncerterne. Vi kunne ikke forestille os et bedre setup i Danmark end "Vi elsker 90'erne", så nu gælder det om at komme i form og være klar til at trykke den af på scenen, lyder det fra Aquas mandlige forsanger, René Dif.

Foruden at optræde i Danmark vil Aqua også være en del af eventets ekspandering til udlandet, afslører "Vi elsker 90'erne" desuden i pressemeddelelsen.

Tidligere har legendariske 90'er-navne som Scooter, Haddaway og Peter Andre også været på plakaten.

/ritzau/FOKUS