Susanne Mørch: Hun har leveret rekordår

Susanne Mørch Koch Fold sammen
Læs mere
Foto: Sofie Mathiassen

Susanne Mørch Koch, 45 år, adm. direktør i Danske Spil

Selv om hun måske ikke var den oplagte til rollen i 2017, har det givet pote for Danske Spil at have Susanne Mørch ved roret.

I hvert fald, hvis man skal tro det seneste regnskab for virksomheden, som staten ejer 80 procent af. Det blev i februar blev præsenteret som et »rekordregnskab«, og Danske Spil har for første gang siden 2012 vundet en større del af spillemarkedet.

Da Susanne Mørch Koch i 2017 overtog roret i Danske Spil, der hvert år er med til at føre millioner af kroner tilbage ud i samfundet, var et oplagt CV ikke et krav.

Det var det til gengæld, at personen havde glæde og lyst, og den profil matchede Susanne Mørch Koch, der har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi og sprog fra Copenhagen Business School

Foruden topposten i Danske Spil er Susanne Mørch Koch bestyrelsesformand i to selskaber, der ejes helt eller delvist af Danske Spil. Hun er også en del af bestyrelsen i Coop Danmark, ligesom hun har en lang række bestyrelsesposter i transportsektoren bag sig. Inden hun tiltrådte hos Danske Spil var Mørch Koch kommerciel direktør i DSB, og i forbindelse med den nye toppost fortalte hun til Berlingske Business, at hun er en »13-talspige«, og at hun i sin fritid både surfer, klatrer, bokser og løber.