»Kampagnesporet«: Neil Young vs Spotify

I denne episode af »Kampagnesporet« tager David og Mads endnu en gang snakken op om USAs 45. præsident, Donald Trump, og hans søn, der også har en bestemt måde at forstå tingene på. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mandel Ngan/AFP/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Neil Young vs Spotify

Sangeren Neil Young har i den forgange uge meddelt, at han ikke længere vil være tilgængelig på den populære streamingplatform Spotify. Hans årsag kan koges ned til to ord: Joe Rogan. Det er navnet på værten på en af verdens mest populære podcasts, nemlig »The Joe Rogan Experience«. Og spørger man canadiske Neil Young, så vil han ikke være på en platform, der også tillader Rogan at sprede misinformation. David Trads og Mads Fuglede tager diskussionen og ser nærmere på den kontroversielle podcastvært.

Som far, så søn

Donald Trump brugte sin weekend i Texas på at gentage »The Big Lie« – altså, at præsidentvalget var »stjålet«, og han er den retmæssige præsident i USA. Og den mening er han tilsyneladende ikke ene om, heller ikke i Texas. David og Mads tager derfor endnu en gang snakken op om USAs 45. præsident, og hans søn, som ligeledes også har en bestemt måde at forstå tingene på.

Lyt til dagens afsnit her:

Find tidligere afsnit her:

Følg Kampagnesporet på mobil

Episodens titelsange:

»Ohio« – Crosby, Stills, Nash & Young

»California« – Joni Mitchell

Kampagnesporets Spotify playliste

Værter: Mads Fuglede & David Trads

Producer: Andreas Birch