Kampagnesporet 03-11-2019: »Ticket out of Iowa«

Podcast om amerikansk politik har fået nyt hjem på Berlingske. Første afsnit er ude nu.

Podcasten »Kampagnesporet« vil fremover blive sendt på Berlingske hver fredag. Fold sammen
Læs mere
Foto: JOSHUA ROBERTS
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Podcasten »Kampagnesporet« om amerikansk politik kendt fra Radio24syv har fået nyt hjem og flytter til Berlingske.dk, hvor værterne Mads Fuglede og David Trads hver fredag vil bruge en lille time på at analysere på, hvad i alverden der sker i Trumpland.

Du kan fremover finde alle episoderne af »Kampagnesporet« her.

Og det fører os frem til dagens afsnit, som kommer ovenpå endnu en vild uge i amerikansk politik - og endnu en uge, hvor Mads Fuglede og David Trads fortæller og analyserer. Denne uges fokus er på:

Donald Trump har lanceret noget, der ligner et nyt og effektivt kampagneslogan - »He’s no Mr. Nice Guy. Sometimes it takes a Donald Trump to change Washington«.

Beto O’Rourke, som for få måneder siden blev set som en ny Robert F. Kennedy i sit parti, er ude af præsidentvalgkampen, men hvad gik galt?

Barack Obama advarer i stor tale sine partifæller, ikke mindst de yngre, om at lægge politisk korrekthed på hylden og i stedet tale om løsninger.

Og så er der virkelig spændende nye tal fra Iowa, der holder første primærvalg om tre måneder: Elizabeth Warren fører, Joe Biden rasler ned…og Pete Buttigieg, den unge borgmester, rykker tæt på toppen.

Hør afsnittet fra Kampagnesporet her:

»Kampagnesporet« er en af tre tre Podcasts, som Berlingske har overtaget efter Radio24syv's lukning. Udover »Kampagnesporet« vil du fremad kunne finde »Cordua og Steno« og »Hitlers Æselører« på Berlingske.