»Har du hørt: Hillary slår en kat ihjel, har en lesbisk elsker og er næsten død«

Siden 1990erne har der været en regulær industri i konspirationer om ægteparret Clinton – med bøger og dokumentarfilm. Og genren er nu tilbage i fuldt flor. Her er fem af konspirationerne.

Suspekt? Mon ikke, lyder det fra amerikanske konspirationsteoretikere, der har udnævnt Hillary Clinton til morder, lesbisk, løgner og meget andet. Foto: Kevin Lamarque/Reuters Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1. Hillary er på dødens rand

I december 2012 havde Hillary Clinton influenza, hun blev dehydreret og faldt og slog hovedet. Hun fik en hjernerystelse og senere en blodsamling, som hun blev indlagt for. Det er en kendsgerning, og vi ved det, fordi hun var nødt til at melde afbud til en høring i Kongressen om Benghazi-terrorangrebet.

Dengang troede kritikerne ikke på det. Fox News og bl.a. tidligere FN-ambassadør John Bolton var overbevist om, at det alt sammen var løgn, fordi hun ville undgå at vidne i Kongressen.

Nu er Trump, InfoWars, Fox News og andre kritikere enige om, at hun faktisk dengang afslørede en alvorlig hjernelidelse, måske »neurologisk epilepsi« med tilbagevendende angreb.

De kører billeder, hvor hun snubler på en trappe, og deres indforskrevne eksperter siger, at alle tegnene er der på en ældre kvinde, som skjuler, at hun enten er bimmelim eller på dødens rand.

2. Hillary og Bill slår alle ihjel – selv katte

Viktor Thorn var en produktiv forfatter, som bl.a. skrev Clinton-trilogien, hvor han »beviste« alle deres forbrydelser, bl.a. over 100 drab. Nu er Viktor Thorn selv død. Selvmord? På en bakketop? Nej, siger kritikerne, endnu et lig på Clinton-familiens lange hitliste.

Hillary Clinton har sågar kidnappet og dræbt en kat for at skræmme et muligt vidne, fremgår det af en af mange konspiratoriske film om parret - »Hillary: The Movie«.

En af de mest hårdnakkede mordteorier handler om Vince Foster, som ifølge konspiratorerne var Hillary Clintons elsker, og som de derfor var nødt til at dræbe i 1993.

Fem uafhængige undersøgelser, bl.a. fra FBI, politiet og Secret Service, har dokumenteret, at han gjorde selvmord, men lige lidt hjælper det, og det stilner heller ikke rygtestrømmen, at websitet Snopes har gjort sig den ulejlighed i detaljer at afkræfte små 50 af rygterne.

3. Hillary er lesbisk med Yoko Ono

Hillary og Bill Clinton har trods fejltrin været gift i en herrens masse år, fordi de elsker hinanden. Ha! Konspiratorerne ved bedre. For Hillary Clinton er i virkeligheden lesbisk, og hun har haft afffærer med alle mulige og umulige.

Hvem husker f.eks. ikke Yoko One, som afslørede i et kendt magasin, at hun og Hillary Clinton i 1970erne var lesbiske elskere. Det »kendte magasin« er World News Daily Report, skriver Snopes, og det er ifølge sin egenbeskrivelse et »politisk satiremagasin«, som beskriver nyheder på en somme tider »semi-fiktiv men oftest fiktiv måde«.

Og sådan går det med de fleste af rygterne, bl.a. vil den Clinton-hadende forfatter Edward Klein vide, at hendes rådgiver Huma Aberdin er hendes chefelsker og i øvrigt muslim, og at det var derfor, at Clinton havde slettet 30.000 emails – fordi de afslørede forholdet. Beviser for det? Ikke andet end, at en kvindelig chef og hendes kvindelige rådgiver nu engang må være elskere.

4. Hillary stod bag Monicagate, fordi ...

Som præsident havde Bill Clinton en kortvarig affære med en kvindelig praktikant i Det Hvide Hus. Hendes navn var Monica Lewinsky.

Det udviklede sig til en rigsretssag, foranstaltet af daværende kongresformand Newt Gingrich, og hans kampagne kammede over og gjorde Bill og Hillary Clinton sjældent populære. I 1999 steg Clintons opinionstal til over 70 pct., og Hillary Clinton blev i 2000 valgt til senator i staten New York.

Aha, siger konspiratorerne nu – det var, hvad det hele handlede om, som bl.a. Daily Mail har beskrevet. Hillary Clinton vidste alt om affæren mellem Lewinsky og Bill Clinton, men hun var ligeglad med den (fordi ... lesbisk, se oven for). Hillary valgte så at afsløre den, fordi hun kunne spille »førsteoffer« og få offentlig sympati, og hun bruger den stadig.

For nyligt spurgte en republikansk politiker på et vælgermøde, om Bill Clinton stadig går rundt og voldtager kvinder, og Hillary Clinton svarede ifølge ABC News: »Dit spørgsmål er meget uhøfligt. Jeg vil ikke svare på det,« og straks rejste alle kvinder i salen sig op og applauderede hende. Igen - offerkortet!

5. Hillary er Chelseas mor, men Bill er ikke faderen

Når Barack Obama går af som præsident, så skal vi ikke høre mere om falske fødselsattester, vel? Så nemt går det ikke. For der er endnu en fødselskonspiration derude.

Forfatteren Robert Morrow har i mange år været besat af ægteparret Clinton, og sammen med en anden konspirator, Roger Stone, har han skrevet bl.a. bogen »The Clintons War on Women.« Morrow hævder, at Bill Clinton engang har fortalt ham, at han er steril.

»Jeg skyder kun med løst krudt,« skulle han have sagt.

Morrow svarede tilbage: »Jamen, hvad så med Chelsea?«

Clinton svarede, at Webb Hubbell var hendes far. Hubbell var daværende partner i et advokatfirma, som Hillary Clinton arbejdede i, og han var en af parrets gode venner. Beviser? Ikke lige her og nu, ikke andet end Clinton-haderen og forfatteren Edward Klein, som hævder, at der er »en overvældende lighed mellem de to.«

Og - siger han - den virkelige skandale er, at Chelsea aldrig fik et forhold til Webb Hubbell, når han er hendes far.«

Kilder: Snopes, Politicalinsider, Bustle, Gatewaypundit, MediaMatters, Wikipedia.