Bouillon

Madanmeldelse: Restaurant Bouillon på Frederiksberg. Steak frites. Søren Bidstrup

Sjældent har en restaurant fået mere foromtale end Bouillon på Frederiksberg, der åbnede i efteråret 2023. »Har du hørt om Bouillon«, hørte jeg selv igen og igen. Stedet er skabt af madiværksætter og restauratør Torben Klitbo, og stedet lokker med klassisk bistromad til overrumplende lave priser.

 Eksempelvis koster en steak frites 124 kroner, og du kan få en forret, der starter ved 19 kroner. Da  Berlingske besøgte stedet for at se, om stedet kunne holde til hypen, blev anmelderen positivt overrasket.

Uddrag af anmeldelsen:

»124 kroner for en velhængt bøf fra Uruguay på 150 gram. En lidt tyndt skåret bøf, men med veleksekveret stegeskorpe, rødt center og god velhængt smag. Lidt anonyme fryserfritter, men fint kryddersmør med knald på hvidløg, persille og citronsaft. Enkelt, vellavet, tilfredsstillende. Pas tellement de pisse!«

Læs hele anmeldelsen her.

Bouillon

Solbjergvej 3. 2000 Frederiksberg.