Nu rydder Brøndby helt ud på ledelsesgangen

Der er gang i svingdøren på ledelsesgangen i Brøndby IF. Nu er endnu en topfigur skiftet ud.

Jesper Jørgensen er færdig som administrerende direktør i Brøndby. Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner

Det går stærkt i øjeblikket i Bøndby IFs ledelse. For anden gang på få dage skiftes der ud på de ledende poster.

Ifølge en meddelelse onsdag har ledelsen hos Brøndby IF Selskabet »besluttet at ændre direktionen, og administrerende direktør Jesper Jørgensen fratræder med virkning fra i dag«.

Den kortfattede meddelelse oplyser desuden, at den hidtidige kommercielle direktør, Ole Palmå, er udnævnt til administrerende direktør. Samtidig er der indgået en aftale med Carsten V. Jensen om at indtræde som såkaldt Executive Football Director

Direktionen i Brøndby IF vil derefter fremadrettet bestå af administrerende direktør Ole Palmå og Carsten V. Jensen.

For kun otte dage siden kom det frem, at fodboldprofilen og sportsdirektør Ebbe Sand var  færdig på posten. Han var hentet ind som sportsdirektør så sent som i januar.

Ebbe Sand forlader nu helt Brøndby IF. Brøndby ansætter Carsten V. Jensen som fodbolddirektør. Sportsdirektør Ebbe Sand stopper helt, og Ole Palmå afløser Jesper Jørgensen som adm. direktør, oplyser klubben. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe.

Ebbe Sand har nu takket nej til et tilbud om en anden sportslig chefstilling i Brøndby IF.

»Derfor fratræder Ebbe Sand sin stilling, og samarbejdet ophører efter overlevering af igangværende arbejde,« hedder det i meddelelsen.

Investeringsøkonom i Nordnet Per Hansen er ikke optimistisk i forhold til, om det nye hold på ledelsesgangen vil ændre væsentligt på forholdene.

»Brøndby prøver med ny startopstilling i ledelsen. Investorerne håber, det endnu en gang kan markere en ny begyndelse. Set i historiens ulideligt bagklare lys, er der dog ikke meget håb at hente,« konkluderer han og påpeger, at det formentlig skyldes, at Brøndby det seneste år har haft en skuffende udvikling på banen, som nu får konsekvens uden for banen.

»Brøndbys økonomiske resultater har været et spejlbillede af den manglede succes på banen,« påpeger Per Hansen.