Guide: Her får du Byens Bedste Luksus 2019

Der er gode muligheder for at pleje det indre luksusdyr i København – uanset hvad man forbinder med ordet. Her er vores luksusfavoritter lige nu. Alle i denne guide var nomineret i Byens Bedste Luksus 2019.

Beauty Avenue er et mekka udi detaljerytteri. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Champagne, kaviar eller en tur i spa. Hvor får man den allerbedste luksusoplevelse i København?

Løgismose – vin, mad og delikatesser

Selv om vi har vænnet os til, at mad er noget, vi bestiller per postordre og delvist præfabrikeret, er der en særlig luksus knyttet til selv at købe fysisk ind blandt alle de fristelser af ost, vin, desserter og krydrede olier, som Løgismoses eget 500 kvadratmeter store supermarked på Toldboden tilbyder. Sortimentet byder på op mod 4000 forskellige varer. Er du ikke til diverse delikatesser, som du selv skal tilberede, så kan man også købe frisklavede færdigretter, der er tilberedt fra bunden af Løgismoses kokke.

Der er en særlig luksus knyttet til selv at købe fysisk ind blandt alle de fristelser af ost, krydderurter, grøntsager, vin, desserter og krydrede olier, som Løgismose forhandler på Toldboden. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Sofiebadet

Badeanstalten på Christianshavn har mere end 100 år på bagen, men den har aldrig været mere luksuriøs end nu, hvor der tilbydes lækre og rare badeoplevelser. De store rum er en kunstnerisk oplevelse i sig selv, da kunstner Lone Arendal har udsmykket stedet med fine mosaikker. Regnvand udgør en større del af badevandet, du kan booke kurbad, massage og hamam, og hver tirsdag aften er der saunagus. Priserne ligger i den fornuftige ende, men skal den have fuld skrue, kan man booke »hamam luxus« til 900 kr.

Sofiebadet er et oplagt sted at synke ned i badekarret. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Leckerbaer 

Selv om du ikke er en slikmund, så vil du gerne hengive dig til Leckerbaers dekadent luksuriøse udvalg af brownies og blondies, cheesecakes med frugt og tærter med brændt marengs – og ikke mindst deres uforklarligt vanedannende småkager, der stråler i smørbagte farver og fine former. Alle kager ligner små perfekte kunstværker, og både smag og æstetik går altid op i en højere enhed. Fokus er på danske kager med nordisk smag.

Foto: PR.

Beauty Avenue (Vinder af Byens Bedste Luksus 2019)

Ordet skønhedsklinik er nærmest misvisende, når Beauty Avenue skal beskrives. For her er der tale om et mekka udi detaljerytteri og professionelt nørderi omkring alt fra manicure og pedicure til det perfekt afrettede bryn. Her kan man vælge mellem et hav af lækre og økologiske ansigts- og kropsbehandlinger, der oser af velvære. Alle behandlinger bliver skræddersyet efter din huds behov, så intet er overladt til tilfældighederne.

Beauty Avenue er et mekka udi detaljerytteri. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Letz Shop

Daniel Letz er en gammel kæmpe i dansk gastronomi, og han sætter stadig sit aftryk med restaurant Le Saint Jacques og sin velassorterede delikatesse-mini-kæde Letz-shop, hvor meget er selvimporteret – gerne fra hjemegnen Alsace. I »shoppen« forhandles den altid gode, røgede signatur-laks, en ferm foie gras, særlige oste og et vidunderligt samlesæt, så du hurtigt kan lave din egen choucroute!

Årets jury er sammensat af journalister og redaktører fra AOK (kultur- og livsstilsredaktionen) og to udefra. Fra oven: Søren Jacobsen Damm og Søren Frank, Sine Gerstenberg, tv.: Jakob Steen Olsen og Torben Weirup, i midten Ane Cortzen og Chris Pedersen og til højre Katrine Irminger Sonne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt, Mads Joakim Rimer Rasmussen, Søren Bidstrup og Celina Dahl.