Popstjernen Billie Eilish er kendt for det posede tøj og sit grønne hår – nu er hun på forsiden af Vogue i korset og latexhandsker

Den grammyvindende popstjerne Billie Eilish har lagt stilen om, hvilket tydeligt fremgår af juniudgaven af det britiske magasin Vogue.

Billie Eilish vil ifølge The Guardian være markant anderledes klædt i juniudgaven af Vogue i forhold til den posede stil, hun har haft som varemærke. Billedet er fra en tidligere lejlighed. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Dawson/Reuters/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Den 19-årige popstjerne Billie Eilish er på forsiden af den nyeste udgave af det britiske modemagasin Vogue. Og hun er her ganske anderledes klædt end vanligt.

Den grammyvindende kunstner er nu ikke iført den vanlige, posede beklædning, men er klædt i tøj inspireret af klassiske pinup-modeller som Betty Brosmer, forklarer Eilish ifølge The Guardian. Derudover har hun fået ny hårfarve, og den er blond.

»Valget i forhold til at vise krop eller ej burde ikke ændre ved, hvor megen respekt man opnår. Det handler om, hvad der føles rigtigt for dig,« uddyber Billie Eilish over for Vogue ifølge The Guardian, og hun fortsætter:

»Hvis du vil skønhedsopereres, så bliv skønhedsopereret. Vil du have en kjole på, som nogen synes, du ser for stor ud i, så fuck dem! Hvis du synes, du ser godt ud, så ser du godt ud.«

På forsiden er Billie Eilish iført et Gucci-korset og nederdel, en Agent Provocateur-bh samt latexhandsker, skriver The Guardian.

Kvinden i buret

Billie Eilish har blandt andet udgivet sangen »No time to die«, der er titelnummeret til den endnu ikke udgivne nye James Bond-film. Hendes nye single, »Your Power«, handler om et forhold mellem en yngre kvinde og en ældre mand.

Her synger Eilish blandt andet:

»Does it keep you in control, for you to keep her in a cage?«

Billie Eilish har selv haft et forhold til en seks år ældre mand. Et forhold,  som tilsyneladende begyndte, da hun var 16 år, skriver mediet Insider.

Den nye single handler ikke kun om hende selv, forklarer hun til Vogue ifølge The Guardian. Hun uddyber, at alle hendes venner har oplevet seksuelt krænkende adfærd i en eller anden form.

»Selvom man tænker, at »det bare er, fordi hun er i musikindustrien«, så vil jeg sige: Nej, makker. Det er alle vegne. Jeg kender ikke en eneste pige eller kvinde, som ikke har haft en mærkelig eller decideret dårlig oplevelse, og det gælder også mænd. Unge drenge bliver konstant udnyttet,« forklarer Billie Eilish til Vogue.

At sangerinden har en stor fanskare kan illustreres ved en nylig verdensrekord.

Billie Eilish plejede at have sort og grønt hår og har på det seneste haft paryk for at skjule det nye blonde hår. Da Billie Eilish første gang viste et billede af sin nye frisure, blev opslaget det hurtigste til at nå en million likes på Instagram. Det tog seks minutter, skriver BBC.

Billederne fra den nye serie stikker også af på det sociale medie. Opslaget, som du kan se herunder, har opnået 12 millioner likes på 15 timer. Teksten til billedet lyder:

»Jeg elsker disse billeder, og jeg elskede at få dem taget. Gør lige, hvad du har lyst til, når du har lyst til det.«