På Københavnsk plads kan du sommeren igennem høre pop og klassisk musik fra en flydende scene

Det er ejendomsselskabet Jeudan og Det Kongelige Teater, der sammen står bag Ofelia Plads, som arrangerer Klassisk på Kyssetrappen.

Klassisk på Kyssetrappen fandt sted første gang i 2017. Mens publikum befinder sig på land, står musikerne på en særlig pramscene. Fold sammen
Læs mere
Foto: Pr-foto/Henrik Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På Ofelia Plads i København er der for tiden storskærme, der viser EM-kampe.

Men snart bliver det nogle lidt andre toner end dem fra »Re-Sepp-Ten«, der kommer til at lyde over pladsen.

Den 24. juni er der nemlig premiere på Klassisk på Kyssetrappen, og netop Kyssetrappen ned mod Kvæsthusbassinet vil danne rammen om en række koncerter, der bliver spillet fra en nybygget koncertpram sommeren igennem. Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Publikum kan blandt andre opleve sangerinden Soleima, der laver nye originale versioner af sine sange, akkompagneret af strygere på scenen; en koncert med cellisten Andreas Brantelid og harmonikaspiller Bjarke Mogensen, samt den svenske sangerinde Jenny Wilson, der sammen med sekstetten Who Killed Bambi blander intens synthpop med klassiske strygerarrangementer.

Arrangementerne er gratis, men kræver billetbestilling. Billetter til de første tre koncerter i koncertrækken kan bestilles fra 10. juni, mens billetter til de resterende koncerter kan bestilles fra en måned inden de respektive koncertdatoer.