Så er der bold i byen: Her kan du se alle EM-kampe på storskærm

Vil du gerne en tur i byen og se EM i fodbold med en masse andre fodboldfans? Så skal du læse med her.

 
EM 2020 starter fredag den 11. juni. Her får du det fulde overblik over de første danske kampe. Grafik: Kenneth Holm Dahlin Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvad gør du, hvis du ikke har billetter til det danske herrelandsholds tre puljekampe til EM i fodbold i Parken, men gerne vil se bold på storskærm sammen med en masse andre fodboldfans?

Du læser selvfølgelig denne guide, hvor Berlingske gør dig klogere på, hvor og hvordan du og din familie og venner kan se samtlige 51 EM-kampe på storskærm i København.

Guiden tager forbehold for ændringer på grund af situationen med coronavirussen, og arrangementerne med storskærm bærer da også præg af, at covid-19 endnu ikke har sluppet landet.

For Danmarks vedkommende går det løs lørdag klokken 18 mod Finland efterfulgt af yderligere to puljekampe mod Belgien torsdag 17. juni klokken 18 og mod Rusland 21. juni klokken 21.

Slutrunden begynder fredag 11. juni klokken 21 med åbningskampen Tyrkiet-Italien og slutter med finalen 11. juli.

Ofelia Plads

Et helt oplagt sted at se fodbold på storskærm er selvfølgelig den officielle UEFA Football Village på Ofelia Plads.

Der er plads til 500 siddende gæster fredag, lørdag og søndag, men fra mandag er der plads til 1.000.

Billetterne er gratis, men de skal bookes via copenhageneuro2020.dk, og du skal ud over billet huske blant andet id og coronapas.

På hele Ofelia Plads må der samlet være 3.125 gæster, og i løbet af slutrunden vil der være et væld af aktiviteter på pladsen.

Alt fra fodboldtalks og fodboldturneringer mellem blandt andet ambassader til yoga, strikkeworkshops og vandværksted for børn.

Hele programmet for Ofelia Plads finder du på www.copenhageneuro2020.dk.

Øksnehallen

Der er også dømt storskærm på Kvægtorvet ved Øksnehallen, hvor der er plads til op til 1.200 gæster.

Også her er der krav om blandt coronapas og billet, der ligeledes er gratis og skal bookes på copenhageneuro2020.dk.

Der blev åbnet for bestilling af billetter på Ofelia Plads og Kvægtorvet tirsdag, og til kampe som Danmarks er der ikke flere at få.

Du er dog velkommen til at dukke op alligevel og håbe på, at du kan komme ind »ved døren«, fordi folk med billetter ikke dukker op.

Hafnia-Hallen og Bakken

Vil du gerne være sikker på at se bold på storskærm i tørvejr, kan du tage i Hafnia-Hallen, hvor der er plads til maksimalt 1.000 gæster.

Du skal dog medbringe gyldigt coronapas og være såkaldt hafniamedlem, hvilket er gratis. Tilmelding på hafnia-hallen.dk.

Bakken spiller også med og sender Danmarks tre kampe live fra storskærm ved Friluftsscenen med plads til op til 500 gæster pr. kamp.

Billetter er gratis og først til mølle.

»Der er indtil videre tale om 12., 7. og 21. juni. Og måske det endda kan blive til endnu flere, hvis Danmark gør det godt i de indledende kampe,« skriver Bakken håbefuldt på sin hjemmeside.

Nationalmuseet og biffen

Nationalmuseet viser også Danmarks tre kampe på storskærm ved betalingsarrangementer, en lang række foreninger og klubber blænder ifølge Berlingskes oplysninger op for bold i stort format, og den næste måneds tid bliver det formentlig svært at finde en beværtning i byen, hvor der fra hen på eftermiddagen ikke er fodbold på skærmen.

Danmarks tre kampe bliver også vist i biograferne Falkoner og Field's. Husk id og coronapas.

»Vi har spærret og skjult hvert tredje sæde for at sikre, at der som minimum er et ledigt sæde mellem hvert selskab,« oplyser Nordisk Film Biografer.

For alle arrangementer på storskærm gælder det, at det endnu uklart, hvad den politiske aftale indgået natten til fredag om yderliger genåbning kommer til at få af betydning for antallet af gæster.

Du kan selvfølgelig også bare blive hjemme foran skærmen.

Det er DR, TV3 og Viaplay, der viser kampene.