Den danske verdensstjerne MØ spiller til Fredagsrock

Snart kan københavnerne skråle med på verdenshittet »Lean on«, når MØ går på scenen til en af sommerens Fredagsrock, der afholdes i Tivoli.

epa06948030 Danish singer and songwriter Karen Marie Aagaard Orsted Andersen, known by her stage name MO, performs at the 26th Sziget (Island) Festival on Shipyard Island, Northern Budapest, Hungary, 13 August 2018. The Sziget Festival is one of the biggest cultural events of Europe offering art exhibitions, theatrical and circus performances and above all music concerts. The festival runs between 08 and 15 August. EPA/Marton Monus HUNGARY OUT Fold sammen
Læs mere
Foto: Marton Monus
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tivoli har i dag offentliggjort navnene på de kunstnere, som gennem sommersæsonen vil stå på scenen, når Fredagsrock kickstarter de kommende måneders weekender.

Fredagsrock kører på 23. år, og Tivoli har igen hyret nogle af de helt store navne til Plænen. Københavnerne kan i år se frem til at se den danske verdensstjerne MØ, ikonet Tom Jones og gamle kendinge som Gnags og TV2 samt Den Gale Pose, der begynder deres genforeningstur i Tivoli.

Fredag den 12. april skyder »The Minds of 99«  festen i gang på Plænen, og derefter følger en lang række af anerkendte kunstnere fra den danske scene, men også adskillige internationale stjerner vil optræde undervejs i sommermånederne.

»Fredagsrock er Tivolis allerstørste kulturtilbud til gæsterne og forvandler Haven til en folkefest hver fredag aften i sommerperioden. I sidste sæson kunne vi glæde os over generelt bedre lydforhold ved koncerterne, og i år har vi opgraderet teknikken, så publikum kommer til at opleve musikken endnu bedre. Samtidig har vi udvidet barbetjeningen på Plænen, så det på alle måder bliver en god og festlig oplevelse at gå til Fredagsrock,« udtaler Frederik Wiedemann, underdirektør for Kultur i Tivoli, i en pressemeddelelse.

Frederik Wiedemann, underdirektør for Kultur i Tivoli

»Fredagsrock er Tivolis allerstørste kulturtilbud til gæsterne og forvandler Haven til en folkefest hver fredag aften i sommerperioden.«


Bredt felt

MØ er uden tvivl et af dette års største navne til fredagsrock, og der er næppe nogen tvivl om, at lydniveauet vil stige, når verdenshittet Lean On bliver afspillet. I løbet af sommeren vil flere danske sangerinder også gæster Tivoli, og du kan se frem til eksempelvis Tina Dickow, Jada og Medina.

Andre store navne som eksempelvis Suspekt, DAD, Christopher, Mads Langer og Infernal gæster også Tivoli gennem sommeren, og man kan også se frem til at høre de to DJs MORTEN (Morten Breum, red.) og KATO.

Tivolis gæster vil i år kunne opleve i alt 34 forskellige bands og artister, der vil stå på scenen gennem 24 fredage. Blandt dem er der andre store internationale stjerner.

Tom Jones lægger vejen forbi, og her kan publikum se frem til et genhør med klassikere som Sex Bomb og Burnin Down the House. Ms Lauryn Hill, der er tidligere forsanger i The Fugees, vil også optræde, og Jason Derulo, der er særligt kendt for hits som Talk Dirty og Want to Want Me, gæster også Plænen.

Se hele programmet her.