Dansker skal spille over for Christopher Walken i ny BBC- og Amazonserie

Seriens indtil videre to planlagte sæsoner bliver optaget samtidig i Bristol lige nu, skriver det amerikanske medie Deadline.

Christopher Walken er blandt andet kendt fra »Pulp Fiction« og »Deer Hunter«, og han skal også være med i serien. Fold sammen
Læs mere
Foto: Stephane De Sakutin/AFP/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Claes Bang skal spille med i tv-serien »The Offenders«, som bliver produceret i et samarbejde mellem BBC og Amazon. Det skriver Deadline.

Claes Bang har i Danmark blandt andet spillet med i »Borgen« og »Broen«.

Derudover har Bang spillet en bærende rolle i den amerikanske serie »The Affair«, grev Dracula i Netflix' »Dracula« samt en stor rolle i den oscarnominerede film »The Square«.

Nu skal han spille over for blandt andre legenden med den mærkelige diktion, Christopher Walken, samt skuespiller og »The Office«-skaber Stephen Merchant.

»The Offenders« handler om en gruppe mennesker, der er blevet idømt samfundstjeneste i byen Bristol i England.

Claes Bang vil for nogen også være kendt som oplæser på 24syv-programmet »Bearnaise er dyrenes konge«. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix.

Bangs rolle i »The Offenders« hedder Dean. Dean er ifølge Deadline en »mystisk og skrækindjagende« mafiaboss fra London, som prøver at inddrive en gæld fra gruppen.

Serien har allerede fået grønt lys til to sæsoner, og optagelserne til begge sæsoner er lige nu i gang i Bristol i England.

Produktionen forventes at blive færdig i oktober 2021, og det er uvist, hvordan danske seere kommer til at kunne se tv-serien.

Christopher Walken er blandt andet kendt fra en af de mere mindeværdige scener i »Pulp Fiction«. Den kan du se herunder.