Blandt festivalaflysningerne kommer pludselig en helt ny københavnerfestival

En ny festival ved navn Tomorrow ser dagens lys til september.

Det er en af folkene bag Heartland Festival, der nu arrangerer Tomorrow i Valby Parken til september. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup (arkiv)

I dag har festivalaflysninger været den helt store kulturhistorie. Men nu annoncerer en ny festival sin ankomst.

Det drejer sig om bæredygtighedsfestivalen Tomorrow, der er skabt af folkene bag Heartland Festival.

Det bliver en »handlingsorienteret festival, der kombinerer samtaler, koncerter og mad med visuelle iscenesættelser, fysiske oplevelser og konkrete klimavenlige løsninger på dine hverdagsudfordringer«, skriver Tomorrow i en pressemeddelelse.

I genåbningsplanen står, at der maksimalt må samles 5.000 mennesker fra 1. august, og derfor tror arrangørerne på, at Tomorrow kan løbe af stablen 3.-4. september i Valby Parken.

»Vi kan også sagtens holde festival for 5.000 mennesker med de regler, der er blevet meldt ud i dag,« siger Caroline Søeborg Ahlefeldt, der er direktør for Tomorrow. Fold sammen
Læs mere
Foto: Pr.

»Vi har hele tiden været klar over, at der ville være restriktioner og har derfor arbejdet ud fra ekspertgruppens anbefalinger, som jo ikke blev de gældende. Heldigvis har vi arbejdet med flere scenarier og kan også sagtens holde festival for 5.000 mennesker med de regler, der er blevet meldt ud i dag,« siger Caroline Søeborg Ahlefeldt, der er direktør for Tomorrow, og som var medstifter af Heartland Festival ved Egeskov Slot.

Til festivalen vil der være koncerter med blandt andre Scarlett Pleasure og The Savage Rose samt talks – eller bare foredrag – med blandt andre Mads Nipper, der er CEO i energifirmaet Ørsted, og Selma Montgomery, der er skoleelev og klimaaktivist.