Sigtelse: 33-årig tog billeder af nøgne, badende kvinder

To mænd sejlede forbi en badeafdeling for kvinder med nøgenbadning tilladt, og fra deres båd blev der taget billeder af badende kvinder. Nu er en 33-årig sigtet.

Arkivfoto: Søndag eftermiddag fik politiet en anmeldelse fra en kvinde på badestranden Den Permanente i Aarhus. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Marie Odgaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 33-årig mand kunne tilsyneladende ikke finde ud af rigtigt og forkert, og det har nu kostet ham en sigtelse for at tage billeder af badende kvinder.

Det meddeler Østjyllands Politi i døgnrapporten, skriver TV 2 Østjylland.

Søndag eftermiddag fik politiet en anmeldelse fra en kvinde på badestranden Den Permanente i Aarhus.

Hun havde opholdt sig i den afskærmede kvindeafdeling, hvor nøgenbadning er tilladt, da en båd kom sejlende forbi med kort afstand.

I båden sad to mænd, og ifølge anmelderen så det ud til, at den ene filmede eller tog billeder af de badende.

Østjyllands Politi sendte hurtigt en patruljevogn afsted, og ved Egå Marina, nogle kilometer nord for Den Permanente, fandt betjente en båd, der svarede til beskrivelsen fra anmelderen.

Båden var ved at blive taget op af vandet af to mænd, en 66-årig og 33-årig. Betjentene tog kontakt til dem, og da de så den 33-åriges telefon igennem fandt de billeder, der svarede til anmelderens beskrivelse.

Den 33-årige blev derfor sigtet for blufærdighedskrænkelse. Kendes han skyldig, kan han blive straffet med en bøde eller potentielt fængsel i op til to år.