Et af Radio24syvs mest populære programmer overlever

Radio4 overtager ikke bare Radio24syvs sendetilladelse, men også programmet ’Nattevagten’, som fortsætter med de samme værter.

Når Radio4 i Aarhus 31.oktober overtager sendetilladelsen fra Radio24syv, overtager de også kanalens udsendelse ’Nattevagten’, der sendes live hver aften fra midnat til klokken 3.

Det skriver Politiken.

Betingelsen fra Radio24syvs side er, at programmet fortsat produceres af det samme produktionsselskab og med de samme værter, som i de seneste år har haft telefonen åben hver nat for at tale med alle dem, der ikke »kan, vil eller må sove«, som kanalchef på Radio24syv Mikael Bertelsen siger til Politiken.

Det er en måned siden, han ringede til direktøren for den nye Radio4, Anne-Marie Dohm, og foreslog hende, at Radio4 også overtager ’Nattevagten’, når de 31. oktober overtager FM-sendetilladelsen.

»Jeg skulle bruge noget tid på at forklare hende, at det ikke var telefonfis. Jeg forestiller mig, at det var ligesom da Reagan og Gorbatjov mødtes på Island for at tale om nedrustning«, siger Mikael Bertelsen til Politiken.