YouSee vil belønne samlekunder med ekstra fordele

YouSee lancerer fra og med denne uge fordelsprogrammet YouSee More, som belønner gode kunder.

Kunder hos YouSee får mulighed for at få ekstra tjenester med i prisen, hvis de samler to eller tre abonnementer. Scanpix/Torkil Adsersen Fold sammen
Læs mere

Kunder hos YouSee kan fremover se frem til at få mere for pengene.

TDC-selskabet lancerer i denne uge sit nye fordelskoncept, som har fået navnet YouSee More.

Det går ud på at belønne de kunder, der betaler for produkter i mere end én af de tre kategorier: TV, bredbånd og mobiltelefoni.

Kunder, der har to produkter, kan vælge tre fordele, og kunder med tre kan vælge fem fordele.

Blandt de ni mulige digitale fordele, som man kan vælge imellem, er adgang til TV-streaming hos C More, musikstreaming via YouSee Music, bøger og lydbøger fra Book Mate og et digitalt abonnement på BT.

»Mange af vores kunder har allerede flere af vores produkter, og jeg synes, at vi skal gøre lidt ekstra for dem. YouSee More er ment som en påskønnelse af disse kunder og kan forhåbentlig forbedre deres digitale liv med sjove og nyttige services,« siger Jaap Postma, der er administrerende direktør for YouSee.

Han mener, at YouSee More adskiller sig fra andre fordelsprogrammer, fordi det ikke handler om at sælge flere tillægsydelser, men om at give kunderne mere for pengene.

Og der skulle være noget for enhver smag. Foruden de førnævnte fordele har man også TV-kanalen Nick Jr. som tilbud til småbørnsfamilier, mens forældre til teenagere formentlig vil sætte pris på dobbelt op på mobildatapakker.

Alle berettigede kunder kan regne med at blive kontaktet i de kommende måneder. Og en lille smule tålmodighed må man have.

»Udrulningen af sådan et stort program er ikke noget, der kan gøres fra den ene dag til den anden. Det kan tage op til seks måneder, før alle kunder får muligheden for at komme med om bord,« siger Jaap Postma.

Skulle man få lyst til at prøve nogle af de øvrige fordele, har man hver måned mulighed for at bytte dem ud.

/ritzau/