YouSee glade for TV 2-aftale - trods alt

YouSee ærgrer sig over, at den nye TV 2-aftale giver Boxer TV adgang til 300.000 potentielle kunder. Men alternativet var værre, lyder det.

Foto: LINDA HENRIKSEN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den nye aftale om brugerbetaling for TV 2 giver Boxer TV en stor fordel. Som administrator for de kunder, der udelukkende ønsker at betale for TV 2 og dermed ikke for andre kanaler, har de nemlig fået foden indenfor hos 300.000 potentielle kunder.

- Det giver Boxer en fantastisik mulighed for at komme i kontakt med en masse kunder og formodentlig prøve at sælge flere kanaler. Det er en ganske betydelig saltvandsindsprøjtning til Boxer, siger YouSees adm. direktør, Niels Breining.

Til trods for rygvind til konkurrenten er han dog positivt stemt over den nye aftale. Han håber dog, at prisen på TV 2 kommer til at være nærmere 10 end 12 kroner. Jo højere prisen er, jo sværere bliver det nemlig at fastholde priserne eller indholdet i kabelpakkerne.

- Vi synes, det er en fornuftig aftale. Det bliver stadig svært at opkræve pengene, så begejstringen har en grænse. Men når det nu er besluttet med brugerbetaling, så lever vi med den nye løsning, selvom den giver Boxer et rygstød, siger han.