YouSee-chef skal bruge penge hos Samlino

Den danske prissammenligningstjeneste, som for nylig fik 150 millioner kroner fra investorer, henter ny marketingsdirektør fra TDC-koncernen.

Mikkel Zimakoff bliver fra 1. oktober marketingsdirektør i prissammenligningstjenesten Samlino.dk efter lidt over tre år i TDC-koncernen. Foto: Samlino.dk Fold sammen
Læs mere

Efter en stor millioninvestering ansætter prissammenligningstjenesten Samlino.dk den tidligere underdirektør i det TDC-ejede YouSee, Mikkel Zimakoff, som ny marketingsdirektør fra 1. oktober.

Mikkel Zimakoff kom i 2013 til TDC-koncernen, hvor han blandt andet har arbejdet med TV, bredbånd og fastnettelefoni. Før da var han forretningsudvikler hos konkurrenten Telia, og fra 2006 til 2010 var han salgschef hos Nykredit.

Samlino fik 30. august tilført en investering på 150 millioner kroner fra den globale kapitalfond ACE & Company, fra pengetanken Pacific Century Group ejet af milliardæren bag teleselskabet »3«, Li Ka-Shing, og et af Japans største finansielle selskaber, SBI Holdings. En del af pengene skal bruges på markedsføring, hvilket nu lægges i Mikkel Zimakoffs hænder. Han får det overordnede ansvar for Samlinos produkt og markedsføring.

Mikkel Zimakoff har en HA-uddannelse og en cand. merc.-uddannelse fra Copenhagen Business School.

Samlino.dk, der er etableret i 2014, arbejder på at blive Danmarks førende og mest omfattende onlineportal til sammenligning af produkter og tjenesterne på forsikrings-, bank- og telemarkederne.

Samlino.dk er stiftet af Kristian Pitzner-Jørgensen, der i dag er administrerende direktør for selskabet, og Mads Faurholt-Jørgensen. Blandt de tidligere investorer er finansmanden Lars Seier Christensen og tidligere Nordea-topchef Thorleif Krarup.

Samlino.dk beskæftiger i dag 120 medarbejdere.