Yahoo nedjusterer - venter på omsætningsvækst

En række opkøb skaber ikke den eftertragtede vækst hos Yahoo, der måtte se omsætningen falde 7 pct. i andet kvartal til 1071 mio. dollar.

Foto: HECTOR MATA.
Læs mere
Fold sammen

På bundlinjen overraskede søgegiganten dog positivt. Et nettoresultat på 385,9 mio. dollar slog analytikernes estimater på 317,9 mio. dollar. Selskabet overraskede med en justeret EPS på 0,35 dollar pr. aktie, en stigning på 19 pct.

Yahoo måtte dog nedjustere selskabets forventninger til både omsætning og driftsoverskud med 50 mio. dollar. Søgegiganten forventer nu en omsætning på 4450 - 4550 mio. dollar og et justeret driftsresultat på 900-1000 mio. dollar.

Regnskabet blev offentliggjort efter amerikansk børslukketid, og aktien kravlede en pct. op i det amerikanske eftermarked efter et fald på 1,7 pct. i løbet af dagen. Aktien koster nu 27,15 dollar.

- Trafikken over vores netværk vokser, og vi ser muligheden for at køre flere reklamer. Selvom det ikke er blevet oversat til omsætningsvækst endnu, så tror vi, at det i sidste ende vil, og det i fjerde kvartal, sagde Yahoos administrerende direktør Marissa Mayers ifølge Financial Times.

/ritzau/FINANS