Wolt vil snart levere dagligvarer på 30 minutter

Udbringningstjenesten gør klar til at åbne eget supermarked i København og er i gang med at ansætte medarbejdere.

I Finland (billedet) og Grækenland har Wolt allerede åbnet egne supermarkeder. I sensommeren åbner et i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Wolt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Det bliver snart muligt at få leveret udvalgte dagligvarer fra supermarkedet inden for 30 minutter.

Det er udbringningsvirksomheden Wolt, som i sensommeren åbner sit eget Wolt Market i København, hvor man vil kunne klikke omkring 1.500 forskellige varer ned i sin digitale indkøbskurv gennem Wolts mobilapp.

De vil så blive leveret inden for den næste halve time.

Wolt, som i dag bringer varer ud fra mange forskellige former for virksomheder, er ved at indgå aftaler med købmænd og supermarkeder om direkte levering af dagligvarer, og i sensommeren åbner Wolt et fysisk supermarked i København med et bredt sortiment af føde- og dagligvarer.

På jagt efter sted og medarbejdere

Det bliver et supermarked, hvor man kun kan hente varer. Man vil ikke kunne gå ind fra gaden og handle.

Wolt Market er sat i gang i Finland og Grækenland, mens man i Danmark nu ifølge Wolts kommunikationschef, Tine Duelund Schou, er i gang med at finde ud af, hvor det fysiske supermarked skal ligge, samt at ansætte medarbejdere til både det og til at håndtere ordrerne.

Der er allerede indgået overenskomst med HK Handel.

»Dagligvarer er relevante for alle aldersgrupper, og mange ønsker ikke at stå i et fyldt supermarked med kø ved kassen, så vi glæder os til at afprøve konceptet og potentialet,« siger Tine Duelund Schou.