Wiliam Demant skuffer marginalt fra top til bund

William Demant Holding klarede sig en smule værre end ventet i første halvår 2013, når man kigger på driftsresultatet, EBIT.

Foto: Linda Kastrup. »Vores optimisme understøttes selvfølgelig af de mange nye produkter, som vi kommer med i andet halvår, hvilket gør det muligt for os at fastholde første halvårs styrkede salgsmomentum,« skriver administrerende direktør Niels Jacobsen (bill.).
Læs mere
Fold sammen

Driftsresultat endte på 880 mio. kr. mod ventet ifølge SME Direkt 899 mio. kr. og 864 mio. kr. i første halvår 2012. Det blev skabt på baggrund af en omsætning på 4541 mio. kr. mod ventet 4536 mio. kr. og 4258 mio. kr. i første halvdel af 2012.

Dermed opnåede William Demant en driftsmargin på 19,4 pct. mod ventet ifølge SME Direkt 19,8 pct.

»Udviklingen i første halvår styrker vores tro på, at vi er på rette spor til at indfri de forventninger, som vi har stillet aktiemarkedet i udsigt for hele året. Vores optimisme understøttes selvfølgelig af de mange nye produkter, som vi kommer med i andet halvår, hvilket gør det muligt for os at fastholde første halvårs styrkede salgsmomentum,« skriver administrerende direktør Niels Jacobsen.

Før skat kunne koncernen notere sig et resultat på 842 mio. kr. mod ventet i markedet 849 mio. og efter skat 637 mio. kr. mod ventet 628 mio. kroner.