Warner bestiller ti spil hos Deadline Games

Det First North-noterede computerspilfirma deadline Games har fået en stor ordre på at levere ti computerspil til Eidos og Warner. Ordren er over 60 mio. kr. værd, siger selskabet.

De to mænd bag Deadline Games Fold sammen
Læs mere
Foto: Prfoto
Ti spil på tre år. Det skal det danske computerspilfirma deadline Games producere og levere til internationale storspillere på digital underholdning, Eidos og Warner Brothers. Ordren er et solidt skulderklap til det danske selskab, kalder selskabets direktør det selv.

”Man har valgt os fordi vi har vist, at vi kan holde tidsplaner og budgetter,” siger direktør Chris Mottes.

Spillene skal produceres i et underleverandørsamarbejde med spiludviklervirksomheden GameBrains i Kuala Lumpur, Malaysia, hvor 90 medarbejdere bliver beskæftiget, så alle de mange penge tilfalder ikke Deadline Games alene.

”Det er en ordre på en række børnespil med kendte figurer fra tegnefilm til børn i 8-12 års alderen,” siger Chris Mottes.

Spillene skal gå på figurer fra det Warner-ejede Hanna Barbera-studiet. Hanna-Barbera står bag de kendte figurer Tom & Jerry, Flintstones, Yogi Bear og mange flere.

De ti spil skal produceres til de tidligere versioner af spilkonsoller, Playstation 2 og den gamle xbox. Kalkulen er simpel. Det er dem, der er flest af på markedet.

”Der er solgt 140 mio. PlayStation 2 alene,” siger Mottes.

De ti spil skal dog også udvikles til Nintendos nyeste konsol, Wii, der på mange markeder slår de to andre.