Waoo skifter ud i toppen

Topchefen har fået nyt job på et tidspunkt, hvor energiselskabernes fælles salgsselskab presses af hårdere konkurrence.

Waoos topchef, Jørgen Stensgaard, har sagt op. Foto: Waoo Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Internet- og TV-leverandøren Waoo skifter ud i toppen på et tidspunkt, hvor Waoo presses stadig hårdere.

Jørgen Stensgaard, som har været administrerende direktør siden 2013 og tre år op til da økonomidirektør i Waoo, der ejes af en række el- og energiselskaber, har sagt op, efter at han har fået nyt job »i en anden jyllandsbaseret teknologivirksomhed«, som det hedder.

Også bestyrelsesformanden er nu en anden. Casper Holst-Christensen, som er administrerende direktør i Waoos største aktionær, det sjællandske Fibia, er valgt som ny formand efter Jørn Zielke fra EnergiMidt, der også har skiftet job væk fra energisektoren. Den nye bestyrelsesformand skal derfor som sin første opgave finde en ny topchef for Waoo.

Større pres på

Waoo har godt nok for første gang siden grundlæggelsen leveret et positivt resultat, nemlig 11,4 millioner kroner før skat i 2014 mod et større millionbeløb i minus året før. Men Waoo lider samtidig under, at en række elselskaber har meldt sig ud af Waoo-samarbejdet, fordi de er blevet købt op af andre selskaber eller - som Trefor i det jyske trekantsområde - har indgået aftale med arvefjenden TDC, der nu står for Trefors fibernet.

Casper Holst-Christensen, som kom til Fibia i 2015 og tidligere har arbejdet i blandt andet Boxer og TDC, ser dog positivt på fremtiden.

»Waoo kikker ind i en solid kundevækst de kommende år og har med produktpalette og brand (varemærke, red.) et stærkt udgangspunkt for fremtidig succes. Waoo er helt afgørende for de bagvedliggende fiberselskabers udrulning af fibernet og TV-tjenester til gavn for kunderne,« siger han i en kommentar.

Bliver lidt endnu

Jørgen Stensgaard, som nu forlader Waoo, vil ikke ud med, hvor han fremover skal arbejde, men han bliver i Waoo i endnu en tid, mens der søges efter hans afløser.

Waoo leverer internetforbindelse og TV til 304.000 kunder.